Ga naar de inhoud
Entertainment

Angelina Jolie wakkert geruchten over romance met The Weeknd aan

Beeld © ANP

Angelina Jolie (46) en The Weeknd (31) hebben de geruchten dat ze aan het daten zijn weer aangewakkerd. De actrice en de zanger zijn afgelopen weekend samen gaan eten bij een restaurant in Los Angeles. Op foto's die de 'Daily Mail' maandag publiceert, is te zien hoe de twee samen de Italiaanse horecazaak verlaten.

Angelina en The Weeknd waren ruim 2,5 uur in het restaurant. Hoewel de actrice en zanger afstand van elkaar hielden toen ze daarna naar buiten kwamen, stapten ze wel in dezelfde auto.

Brad
lees ook:
Brad Pitt weer naar rechter wegens voogdijschap Angelina Jolie

In juni werden de twee voor het eerst samen gefotografeerd toen ze een bezoek brachten aan hetzelfde Italiaanse restaurant. Een maand later bezochten ze samen een concert. Beiden hebben nog niet gereageerd op de geruchten dat ze meer zijn dan alleen vrienden.

Angelina heeft sinds haar breuk met Brad Pitt in 2016 voor zover bekend geen nieuwe liefde gehad. In mei zei de actrice nog tegen E! News dat ze een 'lange lijst' heeft met dingen waar ze op afknapt. "Ik ben al een lange tijd alleen", zei ze toen lachend.

Angelina
lees ook:
Angelina Jolie deelt belangrijke boodschap in eerste Instagrampost

The Weeknd had tot en met 2019 een knipperlichtrelatie met model Bella Hadid. Ook was de zanger samen met Selena Gomez.