Entertainment

Marie Verhulst legt uit waarom ze maar één nier heeft

27 september 2021 14:33
Marie Verhulst Beeld © ANP

In de nieuwste aflevering van 'De Verhulstjes Saint-Tropez' komt vanavond een bijzonder weetje aan het licht over Marie Verhulst (26). De dochter van Gert Verhulst (53) blijkt namelijk maar één nier te hebben. Marie legt tijdens de aflevering uit hoe dat komt.

"Dat is dus echt geen probleem"

Wanneer Marie en haar broer Viktor aan het dollen zijn bij het zwembad, zegt Viktor dat zijn zus meer moet drinken om haar ene nier goed te laten werken. Dit roept natuurlijk de vraag op waarom Marie dan maar één nier heeft. "Ik heb maar één nier, maar dat is niet zo bijzonder", zo legt ze uit in de aflevering. "Ik ben geboren met één nier. Dat is dus echt geen probleem. Ze hebben die nier overigens onlangs nog onderzocht en ze werkt prachtig. Dat ene orgaan werkt voor twee."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marie Verhulst gunt vader 'Gertje' mooi afscheid met Samson

Marie hoopt dat dit zo zal blijven, 'want anders moet Viktor er eentje afgeven'. Gelukkig voor Marie heeft hij daar geen probleem mee. "Uiteraard zou ik dat doen. Ik hoop alleen dat het niet moet gebeuren. Maar stel dat het toch zou moeten, dan mag je één van mijn nieren hebben."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marie Verhulst hoopt dat Gert trots is na overname Samson

Hoewel het inderdaad niet gevaarlijk is om met maar één nier te leven, moet je er wel voor zorgen dat je een gezonde leefstijl hebt. Dus genoeg drinken, gezond leven en niet roken zodat je de nier die je hebt een beetje kunt sparen.

Nieuwsgierig hoe de Verhulstjes coronatijd hebben beleefd? Je ziet het in deze video:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gert Verhulst nog steeds verliefd: 'Ellen is mijn droomvrouw'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore