Ga naar de inhoud
Entertainment

Achmed Akkabi reageert subtiel op sneer van Angela de Jong

Achmed Akkabi en Angela de Jong Beeld © ANP

'Mocro Maffia'-acteur Achmed Akkabi (37) lijkt niet heel erg onder de indruk te zijn van de sneer van columnist Angela de Jong (45) in het 'AD'. Zij noemde hem vorige week in een van haar stukjes 'arrogant'. Volgens Angela reageerde Achmed te laconiek op zijn nominatie voor de Gouden Televizier-Ring.

"Dan kan hij zich op de avond van het Gala beter een andere houding aanmeten"

'Kleine tip voor Achmed Akkabi, het brein achter de serie Mocro Maffia: mocht hij serieus kans willen maken op de Televizier-Ring, dan kan hij zich op de avond van het Gala beter een andere houding aanmeten dan zijn ‘ik weet hoe geweldig ik ben, deze nominatie doet me niks’-pose', schreef Angela over Achmeds optreden aan tafel bij Eva Jinek. 

Het lijkt de acteur allemaal vrij weinig uit te maken. Op zijn Instagram Stories plaatst Achmed namelijk een screenshot van Mediacourant over de betreffende column. In de story is een raptekst te horen met de zinnen: 'Hoe hoger ik kom, hoe minder ze me accepteren' en 'Geen weg meer terug, want ik ben al binnen'.

Achmed
Lees ook:
Achmed Akkabi deelt foto vanaf set Mocro Maffia seizoen 3

Of Achmed en Mocro Maffia de grote winnaars worden op het Gouden Televizier-Ring Gala, is nog even wachten. De uitreiking is 14 oktober te zien bij NPO1. De andere kanshebbers zijn documentairemaakster Jessica Villerius met haar docuserie De Kinderen van Ruinerwold en de NPO-docusoap Een huis vol.

'Gedoodverfde
Lees ook:
'Gedoodverfde winnaar hoeft Gouden Televizier-Ring niet te winnen'

'Gedoodverfde winnaar hoeft Gouden Televizier-Ring niet te winnen'

09:23