Ga naar de inhoud
Entertainment

Edwin Spee over nieuwe liefde: 'Ik hoop dat het lang duurt'

Bibian Mentel en Edwin Spee Beeld © ANP

Vorige week maakte Edwin Spee - de man van de in maart overleden snowboardster Bibian Mentel - via Instagram bekend dat hij weer gelukkig is in de liefde. Edwin vertelt aan 'Shownieuws' hoe het met hem en zijn nieuwe vriendin Mandy gaat.

"Naast mijn verdriet ben ik wel ook gewoon heel veel momenten weer gelukkig"

Edwin vertelt erg gelukkig te zijn met zijn nieuwe liefde: "We zijn vooral heel erg bezig met gewoon nu genieten en we zien wel wat de toekomst brengt''. Hij vervolgt: "Het is wel zo leuk dat ik hoop dat het lang duurt, want ik kan echt heel fijn met haar praten. Naast mijn verdriet ben ik wel ook gewoon heel veel momenten weer gelukkig. En gelukkig zijn is een fijn gevoel."

Man
lees ook:
Man Bibian Mentel laat levensmotto tatoeëren ter nagedachtenis

Als het aan Edwin lag, had hij het nieuws over zijn nieuwe vriendin nog even voor zichzelf gehouden. Toch besloot hij een bericht over Mandy op zijn Instagram te plaatsen. ''Ik kreeg ’s morgens een anonieme tip dat er een mailtje zou binnen zijn gekomen bij allerlei redacties, waarin stond dat ik regelmatig werd gezien bij een straat in een dorp. (...) Dan kan ik beter zelf iets neerzetten, met mijn eigen woorden."

Man
lees ook:
Man en zoon van Bibian Mentel over haar dood: 'Droom voortzetten'

Deze maandag zou Bibian 49 zijn geworden. Op Instagram plaatst Edwin een foto van hun gezin. 'Gefeliciteerd lieve schat, we missen je’, schrijft hij erbij. 

Man
lees ook:
Man van Bibian Mentel: 'Zoon Julian is 100 procent een kopie van haar'