Entertainment

Nielson wil heel snel weer voor 'alle mensen' optreden

26 september 2021 17:52 Aangepast: 26 september 2021 18:39
Nielson Beeld © ANP

Nielson hoopt heel snel weer voor "alle mensen" op te kunnen treden. Dat schrijft de 31-jarige artiest op Twitter, nadat hij zaterdag op het podium stond tijdens het festival Heerhugowaard Live.

"Ik hoop vurig dat dat ook heel snel weer kan"

"Gisteren was er een festival. Een echte. Met een backstage en collega artiesten. Een grote tent waarin het ouderwets rook naar bier en plezier. Een podium was er ook. Zo’n grote waar mijn hele band op paste", jubelt Nielson over de show. "En er waren mensen. Prachtige mooie mensen op dezelfde prachtige mooie missie. Mensen die in het dagelijks leven waarschijnlijk over allerlei onderwerpen van mening verschillen. Misschien zouden ze er zelfs ruzie over maken. Maar daar was geen ruimte voor in deze tent."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nielson verliest duizenden volgers door kritisch bericht

Sinds zaterdag zijn evenementen en festivals weer toegestaan, maar moeten bezoekers wel een coronatoegangsbewijs laten zien. Nielson baalt ervan dat niet iedereen vanwege die maatregel bij een optreden kan zijn. "Muziek is zo mooi. Ik houd er verschrikkelijk veel van. Het heeft een magisch en verbindend effect en ik wil het zo graag maken voor zoveel mogelijk mensen. Álle mensen. Ik hoop vurig dat dat ook heel snel weer kan."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore