Ga naar de inhoud
Entertainment

Bert uit Temptation Island reageert op foto met mysterieuze dame

Delphine en Bert Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Ze zijn al tien jaar samen en zien 'Temptation Island: Love or Leave' als de perfecte manier om erachter te komen of ze bij elkaar horen of niet. Waar Bert eerst nog zegt slechts één keer met een ander gezoend te hebben, blijkt er meer drama te hebben plaatsgevonden. En het moddergooien gaat nu - na de opnames van het programma - vrolijk verder.

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island: Love or Leave aflevering 6.

"Het is wel jammer dat Delphine dit wil bevestigen bij sommige mensen"

In aflevering 6 van Temptation Island: Love or Leave dropte Delphine nogal een bommetje. Bert zou twee keer een prostituee hebben bezocht. Volgens Bert klopt hier helemaal niets van. Hij bezocht tweemaal een masseuse. De eerste keer in een massagesalon en de tweede keer boekte hij een hotelkamer. De massage kon een happy ending krijgen, maar voor Bert ging dat niet. "Plankenkoorts, omdat dat niet gaat voor mij", zo legde hij het zelf uit in het programma.

Monica
Lees ook:
Monica Geuze in tranen door onthulling Delphine in Temptation

Waar Bert en Delphine eerst dagenlang aan het huilen waren omdat ze elkaar zo misten, sloeg dat in aflevering 6 helemaal om. Het lijkt erop dat de twee een streep onder hun relatie hebben gezet.

Hoewel we de uitkomst van het programma nog niet weten en de kandidaten hier niets over mogen vrijlaten, zorgt een foto van Bert met een mysterieuze dame nu voor een storm aan geruchten. Is het uit tussen Bert en Delphine? Heeft hij een nieuwe vriendin? Delphine gooit extra olie op het vuur door tegen Fawrynotsawry te zeggen dat 'het allemaal snel gaat bij dat ventje'.

Arda
Lees ook:
Arda uit Temptation Island 'geschrokken door de bekendheid'

Bert reageert nu zelf op de foto. Hij vertelt aan Love Reality: "Wat of hoe het is tussen ons hou ik privé. Ook wil ik haar identiteit niet bevestigen." Bert houdt het in het midden of er sprake is van een nieuwe liefde. "Het is niet omdat ik met iemand overeenkom, dat dit automatisch betekent dat wij een relatie hebben."

Over de uitspraak van Delphine zegt hij: "Het is wel jammer dat Delphine dit wil bevestigen bij sommige mensen, en daardoor duidelijk naar buiten wil brengen dat ze vrijgezel is." En hiermee lijkt Bert juist weer te bevestigen dat het over en uit is tussen hem en Delphine.

Temptation
Zie ook:
Temptation Love Therapy: 'Bert is een sufferdje'

In Temptation Love Therapy doen de meest spraakmakende deelnemers van Temptation Island: Love or Leave hun verhaal. Hoe is hun Spaanse-avontuur verlopen? Hebben ze de liefde gevonden? En hoe zit het met die hardnekkige geruchten? Werkelijk niéts blijft onbesproken. In deze aflevering doet vrijgezel Jamila haar verhaal.

Temptation Love Therapy: Jamila begreep niet waarom Efrain haar koos

06:16