Entertainment

Rogier Smit showt trots het resultaat van zijn haartransplantatie

25 september 2021 16:35 Aangepast: 25 september 2021 16:39
Beeld © Instagram @rogiersmit

Nadat hij een half jaar geleden een haartransplantatie onderging, moest Rogier Smit (47) noodgedwongen een paar maanden kaal door het leven. Nu kan hij eindelijk het resultaat laten zien: op zijn Instagram plaatste hij twee kiekjes waarop duidelijk te zien is dat zijn haar weer aan het terug groeien is.

Rogier woont momenteel in Friesland in een vakantiebungalow, maar is nog regelmatig in Amsterdam. Zo ook vrijdag toen hij met wat vrienden wat ging drinken en Jeroen van der Boom tegen het lijf liep. Op één van de foto’s is te zien hoe Rogier blij poseert met Jeroen én zijn nieuwe blonde haar. De complimentjes onder de foto liegen er niet om. ‘Je ziet er heel goed uit Rogier’, zo schrijft iemand. En ‘Wauw, wat mooi!’, zo reageert een ander.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rogier Smit woedend tijdens vakantie op Ibiza: 'Stom eiland'

Rogier moest onlangs vertrekken uit zijn appartement in Den Haag, omdat zijn huurcontract daar afliep. Hij zou hebben afgezien van verlenging omdat hij dan minstens 2 jaar zou moeten tekenen. "Ik heb hem getipt over het bungalowpark, waarvan de eigenaar een vriend van mij is", zo tipt een bekende van hem aan de Story. "Het leek me wel even lekker voor Rogier en zijn hond Brownie om er tussenuit te zijn. Hij vindt het geweldig met al die ruimte en dat groen om zich heen. Ik heb niet het idee dat hij heel snel weg wil."

Iets waar Rogier ook gek op is, is Photoshop. Dat blijkt wel uit deze compilatie:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rogier Smit mist lange lokken en gaat voor haartransplantatie

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore