Ga naar de inhoud
Entertainment

Arda uit Temptation Island 'geschrokken door de bekendheid'

@arda.trkr

Dat er ook echte liefde ontstaat in 'Temptation Island' bewijzen oud-deelnemers Arda (27) en Amber (24). Toch kreeg vooral Arda ook veel kritiek te verduren na zijn deelname aan het programma, zo vertelt hij aan 'HLN'.

''Het leek een tijdlang alsof heel Vlaanderen en Nederland een hekel aan me had''

De kijkers van Temptation Island hadden geen goed woord over voor Arda, die zijn vriendin meerdere malen bedroog tijdens het programma. ''Het leek een tijdlang alsof heel Vlaanderen en Nederland een hekel aan me had. Persoonlijk heb ik nooit een slecht woord te horen gekregen, maar via sociale media... Daar regende het verwijten'', vertelt de realityster. 

Ook had hij niet verwacht dat zijn deelname zoveel impact zou hebben op zijn leven. ''Sinds onze deelname ben ik vooral geschrokken door de bekendheid die bij zo’n tv-programma hoort. Dat Amber en ik in het begin herkend werden: dat had ik zien aankomen, maar ook nu nog worden we - zelfs op vakantie - aangesproken over Temptation Island.''

Sonny
lees ook:
Sonny uit Temptation wil van BN'er-imago naar artiest gaan

Arda en Amber deden niet mee als stel aan Temptation Island. Arda deed in eerste instantie mee met zijn toenmalige vriendin Elke, maar helaas liep hun relatie op de klippen na een slippertje in het programma.

Uiteindelijk viel hij als een blok voor Amber, die als verleidster te zien was in het programma. Al vrij snel besloten de twee om samen te gaan wonen en er is inmiddels zelfs een Temptation-baby. Vorig jaar beviel Amber namelijk van een jongetje. 

 

Temptation
lees ook:
Temptation Love Therapy: Jamila begreep niet waarom Efrain haar koos

Spijt heeft hij dus zeker niet van het avontuur. ''Dankzij een tv-programma ben ik de vrouw van mijn leven tegen het lijf gelopen, en hebben we met Amari nu ook een fantastisch zoontje'', aldus de jonge vader. 

Ook in Temptation Island: Love or Leave staat er weer heel wat te gebeuren. Jamilla doet deed een boekje open in Love Therapy over haar Spaanse-avontuur. De video kun je hieronder bekijken. 

Temptation Love Therapy: Jamila begreep niet waarom Efrain haar koos

06:16