Entertainment

Frank: 'Rogier is niet langer de persoon waar ik verliefd op werd'

24 september 2021 16:48 Aangepast: 24 september 2021 16:49
Frank Jansen Beeld © Aran on Tour

Na een periode vol publieke ruzies hebben tv-interieurstylisten Frank Jansen (75) en Rogier Smit (47) nu toch echt besloten zonder elkaar verder te gaan. Hoewel het duo de scheidingspapieren nog niet heeft getekend, wil Frank vaart maken. Zo vertelt hij aan Aran Bade (36) in een nieuwe aflevering van 'Aran on Tour'.

"Er was met hem gewoon niet te praten"

Frank en Rogier, die doorbraken dankzij hun deelname aan het altijd spraakmakende programma Steenrijk, Straatarm, waren zeventien jaar samen. "Het is helaas over", doet Frank in de video een boekje open over hun relatie. "Er is een tijd van komen en een tijd van gaan."

Waarop hun relatie precies is stukgelopen, dat wil Frank niet dieper toelichten. "Het is niet aan mij daar iets over te zeggen", vertelt hij als Aran vraagt of Rogier soms veranderd is. Wat hij wel kwijt wil is dat ze al twee jaar problemen hadden. "We vonden elkaar soms terug op de tv, tijdens opnames", geeft hij toe. "Maar we hadden niets meer met elkaar gemeen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rechter doet uitspraak in vechtscheiding Frank en Rogier

Dat er verhalen rondgaan waarin wordt beweerd dat ze uit elkaar zijn omdat Rogier verdovende middelen zou gebruiken, daar weet Frank niets van. Hij laat weten: "Ik heb dat nooit gezien. Maar ik denk dat je dat van je partner ook niet wil zien. Ik vind het niet erg als iemand dat gebruikt, maar het moet niet zo zijn dat je een ander mens wordt. En er was met hem gewoon niet te praten."

Dat ze nu uit elkaar zijn betekent niet dat Frank niet meer om zijn ex geeft. "Ik ben zeventien jaar met Rogier geweest, natuurlijk hou ik nog van hoe Rogier wás. Maar dat is 'ie op het ogenblik niet (...) Als je met iemand niet gelukkig bent dan moet je daar afscheid van nemen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frank en Rogier keren voorlopig niet terug met programma op RTL

Eerder sprak Aran al met Tim Douwsma, die zich al meermaals uitgesproken heeft tegen het coronabeleid. De zanger wil zich niet laten vaccineren of testen, wat ook gelijk betekent dat hij niet meer optreedt of op tv komt. Tim vertelt er openhartig over in onderstaande video:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore