Entertainment

Monica Geuze deelt romantisch kiekje: ‘1,5 jaar samen’

24 september 2021 16:34
Monica Geuze Beeld © ANP

Voor Monica Geuze (26) en haar vriend Robbert Kroese is het vandaag een bijzondere dag. De tortelduifjes zijn namelijk precies 1,5 jaar samen. Op haar Instagram zet Monica Robbert daarom in het zonnetje met een foto en een liefdevol berichtje.

Op de foto is te zien dat Monica Robbert een kus geeft. 'Pas 1,5 jaar samen met de leukste man van de wereld', zo schrijft ze bij de foto. 'Op naar de 100 & nog meer mislukte zoenfoto's.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze in tranen door onthulling Delphine in Temptation

Monica heeft een rumoerige tijd achter de rug. De vlogger beviel drie jaar geleden van haar dochtertje Zara-Lizzy en verbrak een jaar later haar relatie met voetballer Lars Veldwijk, de vader van Zara-Lizzy. Lars voetbalt inmiddels al een tijdje in Zuid-Korea wat betekent dat de zorg voor Zara-Lizzy volledig bij Monica ligt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze pislink na fotograferen dochtertje zonder toestemming

Gelukkig kwam er anderhalf jaar geleden iets moois op haar pad, namelijk haar huidige vriend Robbert. De twee leerden elkaar kennen in coronatijd en zijn begin dit jaar gaan samenwonen in een pand bij het Museumplein in Amsterdam. Het zou zomaar kunnen dat ze binnenkort weer gaan verhuizen, want Monica liet onlangs in haar podcast met Kaj Gorgels weten dat ze alweer aan het zoeken is naar een nieuw huis op Funda.

Monica is momenteel te zien als presentatrice van Temptation Island: Love or Leave en die presentatieklus heeft haar toch wel aan het denken gezet over haar eigen relatie met Robbert:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze woest na zoveelste auto-inbraak: 'Ben het spuugzat!'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore