Entertainment

Loiza over Expeditie Robinson: 'Helemaal niet zo rooskleurig'

24 september 2021 16:18 Aangepast: 24 september 2021 16:58
Loiza Lamers in Expeditie Robinson Beeld © Tom Cornelissen

Drie jaar geleden deed Loiza Lamers (26) voor het eerst mee aan Expeditie Robinson. Ze wist daar nét niet in de finale te komen, maar daar krijgt ze dit jaar een tweede kans voor. Het model was wel even vergeten hoe zwaar de Expeditie was, dat vertelt ze aan 'Grazia'.

‘'Oja, dit was helemaal niet zo rooskleurig. Het was helemaal niet alleen maar gezellig"

Toen Loiza de vraag kreeg of ze nog een keer mee wou doen aan de expeditie, hoefde ze niet lang te twijfelen. "Ik had wel even zoiets van: ga ik het een tweede keer doen? Maar dan denk je ook bij jezelf: dit komt niet vaak voor, het is echt once in a lifetime. Dan krijg je voor een tweede keer de kans en je weet niet hoe vaak zich dat aandient, dus dan ga je het gewoon doen”, legt het model uit.

Ze baalde namelijk nog steeds over de afloop van haar vorige deelname, toen ze vlak voor de finale het programma moest verlaten. "Ja, de vorige keer net niet de winst gepakt en daar was ik toch echt wel ziek van'', aldus Loiza. 

 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Loiza Lamers over Verraders: 'Nog nooit zoiets meegemaakt'

Haar herinneringen aan Expeditie Robinson kwamen echter niet helemaal overeen met de werkelijkheid. "Ik denk dat ik de eerste dag al na een half uur dacht van: oja, dit was helemaal niet zo rooskleurig. Het was helemaal niet alleen maar gezellig", vertelt Loiza.

Wel was het deze keer een stuk makkelijker om haar deelname te verzwijgen aan haar vrienden en familie. "Ik vond dat dus makkelijker dit keer. Ik zei gewoon: ik doe mee aan een programma", legt Loiza uit. Ze vervolgt: "En dan zeiden ze: 'Oh expeditie?'. Maar dan zei ik: 'Nee, heb ik al gedaan' en dan denken ze: o ja, dat is ook zo. Vaak dachten ze dan dat ik meedeed aan Wie is de Mol, dan moest ik vaak lachen en dacht ik: denk maar lekker, want ik doe er toch niet aan mee:"

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Loiza Lamers is het zat om in een hokje te worden gestopt

Naast haar deelname aan Expeditie Robinson is Loiza is binnenkort ook te zien in haar eigen documentaire bij Videoland. Het model vertelt dat ze in de docu behoorlijk openhartig zal zijn, zo laat ze onder andere haar liefdesleven filmen.

Expeditie Robinson wordt iedere donderdag en zondag om 20.00 uur uitgezonden op RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore