Ga naar de inhoud
Entertainment

Dochter Madonna deelt pikante kiekjes voor show Rihanna

Lourdes Leon en haar moeder Madonna Beeld © Getty Images

De fans van Rihanna (33) proberen elke glimp van de 'Savage X Fenty Fashion Show' op te vangen. Daar speelt de dochter van Madonna (63), Lourdes Leon (24), slim op in: ze deelt een aantal gewaagde kiekjes die ze vlak voor de opnames van de runway show had gemaakt.

Lourdes trekt voor de show van Rihanna aardig wat kledingstukken uit. Op Instagram plaatst de dochter van Madonna twee foto’s in lingerie. 'SAVAGEXFENTY. Stream op Amazon Prime Video op 24 september', schrijft ze erbij. Later vandaag zal de 24-jarige namelijk te zien zijn op de catwalk van de Savage X Fenty Fashion Show

Lourdes
lees ook:
Lourdes uithangbord parfum Stella McCartney
Video:
lees ook:
Video: Madonna huilde nachtenlang om Lourdes

Lourdes heeft het (deels) naakt poseren niet van een vreemde, haar moeder Madonna is ook niet vies van een beetje huid laten zien op foto’s. In 1992 maakte ze zelfs een heel boek over seks - toepasselijk getiteld: Sex - en liet zich ook in recente jaren nog regelmatig topless vastleggen. Vorige week deelde de 63-jarige nog een schaars gekleed kiekje van haar outfit voor de MTV Video Music Awards. 

Madonna
lees ook:
Madonna verbaast vriend en vijand met bizar workout-filmpje

Lourdes begon haar modellencarrière in 2018. Sindsdien gaat haar carrière als een speer. Zo maakte ze maakte deel uit van een Marc Jacobs-campagne en poseerde ze laatst nog voor de Mexicaanse ontwerper Victor Barragán.

Madonna's uiterlijk en gekke workouts op Instagram maken de tongen los. In de video hieronder zie je waarom. 

Madonna verbaast vriend en vijand met bizar workout-filmpje

00:28