Entertainment

Debbie uit B&B Vol Liefde in Nederland: ‘Blij terug te zijn’

24 september 2021 13:16 Aangepast: 24 september 2021 14:18
Debbie B&B Vol Liefde Beeld © RTL/B&B Vol Liefde

Debbie uit het eerste seizoen van ‘B&B Vol Liefde’ is voor eventjes weer terug in Nederland. De eigenaresse van Casa Santangelo deelt op haar Instagram-account een aantal kiekjes waaruit duidelijk blijkt dat ze geniet van een korte vakantie in haar thuisland.

"De ijskoningin kon wel wat verfrissing gebruiken"

Debbie deelt een typische toeristenfoto van de Amsterdamse grachten waarbij ze schrijft: 'Goedemorgen Nederland. Blij om terug te zijn.' Ook kan ze het niet laten om nog even een kleine sneer uit te delen naar aanleiding van alle kritiek die ze kreeg op haar deelname aan het programma. Bij een foto waarop te zien is dat ze koffie drinkt schrijft ze: 'Ik houd ervan om de energie van onze stad te voelen. En eerlijk gezegd, de ijskoningin kon wel wat verfrissing gebruiken.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jelka en Henry imiteren Jacob en Debbie uit B&B Vol Liefde op feilloze wijze

Debbie verwijst hiermee naar de kritiek dat ze een 'ijskoningin' zou zijn, iets wat ze tijdens het programma regelmatig te horen kreeg van kijkers op Twitter. Uit de grote glimlach op haar foto’s blijkt echter dat ze zich niks van alle kritiek aantrekt, iets wat ze eerder ook al in een interview liet weten:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jelmer heeft Debbie eindelijk voor zichzelf in B&B Vol Liefde

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore