Ga naar de inhoud
Entertainment

Art Rooijakkers mag weer praten na behandeling aan poliep

Art Rooijakkers Beeld © ANP

Art Rooijakkers (45) kan opgelucht ademhalen. De presentator mocht na een behandeling aan een poliep een week niet praten, maar donderdag mocht hij voor het eerst weer wat zeggen, zo schrijft hij op Instagram.

"Mijn hoop om voortaan te klinken als James Brown, Elvis of Bruce Springsteen is niet uitgekomen"

De 45-jarige Rooijakkers had dus dagen de tijd om goed na te denken over zijn eerste woorden. 'Alle tijd voor filosofische bespiegelingen, een goeie grap of een mooie zin. En toch kwam ik niet verder dan: 'Ja, mag ik?' En ook mijn hoop om voortaan te klinken als James Brown, Elvis of Bruce Springsteen is niet uitgekomen.'

Art
Lees ook:
Art Rooijakkers onder het mes vanwege poliep op stembanden

Wel is de presentator 'blij en opgelucht' dat hij is geholpen. 'Dat ik - dankzij het medische team - weer als mijn oude, vertrouwde, niet-hese zelf ga klinken! En ja, ik beloof plechtig nog even rustig aan te doen en keurig mijn stemoefeningen te blijven volhouden (mijn logopediste leest misschien ook mee)…'

Art
Lees ook:
Art Rooijakkers en vriendin na twintig jaar uit elkaar

Art vertelde begin deze maand in de Coen en Sander Show op Radio 538 dat hij een poliep op zijn stembanden had. "Ik zit bij de arts die ook Jan Smit heeft geopereerd. Dus als ik geholpen ben ga ik alleen nog maar nummer 1-hits scoren", grapte hij toen.

Deze zomer was Art nog gewoon te horen en presenteerde hij het succesvolle programma B&B Vol Liefde. Hoewel deelnemer Jacob niet de liefde vond tijdens de opnames, heeft Cupido nu toch nog raak geschoten. 

Jacob tóch nog de liefde gevonden bij trouwe kijker B&B Vol Liefde

02:00
Art
Lees ook:
Art Rooijakkers vindt ongemak in datingprogramma 'ontroerend'