Entertainment

Chef'Special brengt nummer uit in samenwerking met War Child

24 september 2021 08:04 Aangepast: 24 september 2021 11:08
Joshua Nolet Beeld © ANP

Chef'Special heeft samen met gevluchte kinderen een lied gemaakt. 'Samen Zijn Wij' is in samenwerking met War Child tot stand gekomen en de track is vanaf vrijdag te beluisteren.

"Het was zo mooi om te zien hoe snel de kinderen zich vrij voelden om met ons samen muziek te maken"

Leerlingen van de Tilburgse basisschool De Vlashof hebben samen met de bandleden van Chef'Special aan het nummer gewerkt. War Child heeft op de school een aantal projecten lopen voor gevluchte kinderen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chef'Special gevraagd gratis op te treden bij Formule 1: 'Voelt niet eerlijk'

Chef’Special heeft De Vlashof een paar keer bezocht om met de leerlingen aan 'Samen Zijn Wij' te werken. "Het was zo mooi om te zien hoe snel de kinderen zich vrij voelden om met ons samen muziek te maken", zegt zanger Joshua Nolet over de samenwerking. "In de klas heerst een saamhorigheid die ontroerend is. We merkten meteen dat de kinderen leren naar elkaar om te kijken en elkaar te helpen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Coronaversie In Your Arms van Chef'Special valt in de smaak

Met 'Samen Zijn Wij' wil War Child kinderen die zijn getroffen door oorlogsgeweld een stem geven. De volledige opbrengst van het nummer gaat naar de organisatie. De bandleden van Chef’Special zijn ambassadeurs van War Child.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore