Ga naar de inhoud
Entertainment

Monica Geuze in tranen door onthulling Delphine in Temptation

Temptation Island aflevering 6 Beeld © Videoland

Een GPS-tracker op zijn telefoon, een camera in hun huis: Delphine uit 'Temptation Island: Love or Leave' gaat nogal ver in haar manieren om haar liefje Bert te controleren, zo lijkt het. In de meest recente aflevering legt de Vlaamse uit dat de vork anders in de steel zit dan menigeen denkt.

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island: Love or Leave aflevering 6!

"Ik voel me echt zo vuil en vies"

Eén kus vijf jaar geleden, Bert blijft het maar herhalen. Hij en Delphine zijn tien jaar samen en in die tijd heeft hij één misstap begaan. Toch controleert zijn vriendin zijn hele leven en dat vindt iedereen in Temptation Island: Love or Leave - zowel de koppels als de vrijgezellen - te ver gaan. Delphine besluit daarom haar mond open te trekken.

In de nieuwe aflevering is te zien hoe zij presentatrice Monica Geuze apart neemt. "Iedereen denkt dat ik ziekelijk jaloers ben", begint Delphine haar verhaal. "Maar er is echt meer gebeurd en ik voel me er echt niet goed bij. (...) Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan echt niet anders dan het vertellen." Ze onthult dat Bert twee keer langs is gegaan bij een sekswerker tijdens hun relatie. Bert zelf zegt dat het alleen een massage was, maar Delphine gelooft dat niet. "Ik voel me echt zo vuil en vies."

Zwanetta
Zie ook:
Zwanetta uit Temptation botst met ex: 'Je hebt mij verlaten'

Monica is zichtbaar aangeslagen door de onthulling van Delphine. "Ik vind het heel erg om te horen, ik schrik hier enorm van." Ook zij kan haar tranen niet bedwingen. "Waarom zou je zo jaloers zijn over een kus van vijf jaar geleden? Maar nu wordt het mij duidelijk. Ik begrijp heel goed dat je er zo instaat." Samen besluiten ze de rest van de villa in te lichten.

Viktor Verhulst gaat hierna langs in de mannenvilla om Bert te informeren en meteen verhaal bij hem te halen. Bert ontkent dat hij naar een prostituee is geweest en zegt dat het om een normale massage ging. Althans, normaal... "Gewoon een dame die je masseert, punt. Dat kan erotisch zijn als je dat wil, maar dat is niet zo." De massage kreeg geen happy ending. "Ik heb van de dame die mij masseerde de mogelijkheid gehad de massage erotisch te laten worden, maar dat ging niet voor mij. Plankenkoorts, omdat dat niet gaat voor mij."

Het tweede 'incident' vond plaats in een hotelkamer die Bert geboekt had. Ook hier bleef het volgens Bert bij een massage.

Temptation-single
Lees ook:
Temptation-single doet boekje open: 'Twijfel aan de oprechtheid van Aylin'

Bert - die voorheen nog elke dag huilde omdat hij Delphine zo miste - is nu helemaal klaar met zijn relatie. "Steek dat hartje maar aan aan de overkant." 

Even later is te zien hoe hij staat te 'dansen' met Chelsy. Daarbij heeft hij duidelijk geen last van plankenkoorts...

Chelsy vertelde onlangs dat de vrijgezelle dames niet echt fan waren van Bert. Je ziet het in de video hieronder.

Temptation Love Therapy: Vrouwen hadden liever Bert zien vertrekken

06:31

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.