Ga naar de inhoud
Entertainment

Eva Jinek 'bijna geëlektrocuteerd' op de Boerderij van Dorst

Eva jinek Beeld © BNNVARA

Kijkers van de tv-show 'Boerderij van Dorst' zaten gisteren op het puntje van hun stoel. Raven van Dorst (37) kreeg op de boerderij namelijk gezelschap van talkshowkoningin Eva Jinek (43). Dat alleen was natuurlijk al het kijken waard, maar de 732.000 kijkers waren er vervolgens ook nog getuige van dat Eva - gehesen in een boerenoverall - onder stroom stond.

"Niemand kan hierdoor toch overlijden?"

"Kunnen we niet een andere manier vinden om dit schrikdraad te testen?" vraagt Eva zich af, nadat ze een schrikdraad gespannen heeft om geiten op hun plek te houden. Uiteindelijk is schrijver Marieke Lucas Rijneveld, die ook op de boerderij te vinden is, dapper genoeg om het schrikdraad aan te raken. Zonder gevolgen. Dat geeft de burger moed.

"Niemand kan hierdoor toch overlijden? Het is toch niet groot genoeg om een mens te stoppen?" vraagt Eva nog voor alle zekerheid. Luttele seconden later schreeuwt ze het uit, nadat ze het schrikdraad net als Marieke aanraakt en wél de volle 220 volt incasseert. 

Jinek
lees ook:
Jinek is terug! Vanaf maandag 30 augustus

Gelukkig laat Eva snel los en komt ze letterlijk met de schrik vrij. Hoe dan ook is het niet iets wat ze nog een keer zal doen. De kijkers kunnen de unieke beelden echter wel waarderen:

Boerderij van Dorst is inmiddels drie afleveringen onderweg en kijkers zijn lyrisch over het programma, dat elke woensdag om 20.25 uur te zien is op NPO 3. De aflevering van gisteren kijk je hier terug.

Beau van Erven Dorens liet onlangs nog aan RTL Boulevard weten dat hij enorm om Eva Jinek kan lachen:

Beau over commentaar van Eva Jinek: 'Heel grappig'

00:11