Entertainment

Teen Mom Amber besluit studie te gaan doen na ruzie met Leah

22 september 2021 14:17 Aangepast: 22 september 2021 14:19
Beeld © Getty Images

Haar relatie met dochter Leah (12) is gebrouilleerd, dus des te meer reden voor Amber Portwood (31) om haar leven te beteren. Beginnende door zichzelf aan te melden voor de studie neuropsychologie. Dat is te zien in de nieuwste aflevering van 'Teen Mom OG'.

"Vroeger dacht ik dat ik het niet kon"

"Ik grijp deze kans aan om een droom te volgen die ik al lang heb", vertelt Amber in de aflevering. "Zwanger worden op mijn zeventiende maakte mijn middelbare schooldiploma halen bijna onmogelijk." Met dit diploma op zak is Amber erop gebrand om verder te studeren, ondanks haar zenuwen om zich aan te melden bij een universiteit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amber uit Teen Mom in tranen: 'Ik wil gewoon mijn dochter terug'

In de clip hierboven is te zien hoe Amber contact opneemt met de school om haar interesse in de studie kenbaar te maken. Als ze gevraagd wordt waarom ze neuropsychologie wil studeren, antwoordt ze: "Er zijn bij mij verschillende soorten psychische aandoeningen vastgesteld. De afgelopen tien jaar ben ik naar therapeuten en psychiaters geweest en ik ben altijd erg nieuwsgierig geweest, dus ik heb het gevoel dat dit de volgende stap is." Ze wil niets liever dan anderen helpen.

Nu ze de 30 is gepasseerd wil Amber iets van haar carrière maken. "Vroeger dacht ik dat ik het niet kon. (...) Ik kan daar komen. Ik kan dit doen, ik weet dat ik het kan. Ik ben trots op de kleine overwinningen, zoals dat ik het goede voorbeeld aan mijn kinderen geef", vertelt ze vervolgens in gesprek met de producer van het programma. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amber uit Teen Mom snoeihard over relatie dochter met stiefmoeder

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore