Ga naar de inhoud
Entertainment

Robbie Williams zet landhuis te koop voor kleine 8 miljoen euro

Beeld © ANP

Robbie Williams (47) heeft zijn huis in het dorpje Compton, vlakbij Londen, te koop gezet voor een bedrag van 7,8 miljoen euro. De riante villa staat op een kleine 300.000 vierkante meter grond.

"Compton Bassett House was de perfecte ontsnapping voor ons gezin"

De zanger kocht het huis voor zijn vrouw Ayda Field en hun kinderen, zodat ze zich af en toe even terug konden trekken. Toch lijkt Robbie te accepteren dat hij aardig wat verlies leidt met de verkoop van het pand. Hij kocht de villa in 2009 namelijk voor 9,4 miljoen euro.

Het landhuis zelf telt bijna 20.000 vierkante meter en beschikt over zeven slaapkamers en acht badkamers, een binnenzwembad, fitnessruimte, stoombad en bildjardkamer.

Nieuwe
lees ook:
Nieuwe look voor Robbie Williams

Via de makelaar heeft Robbie het volgende laten weten: "Compton Bassett House was de perfecte ontsnapping voor ons gezin. De tuinen en bomen hebben ons betoverd met hun magie, en op regenachtige dagen - waarvan er veel in Engeland zijn - hebben we tot onze grote vreugde gespeeld en geplonsd in het binnenzwembad." Robbie en Ayda hebben samen Theodora (8), Charlton (6), de tweejarige Colette en jongste zoon Beau (1).

Voor al die miljoenen krijg je natuurlijk niet 'gewoon' een huis. Nee, de koper krijgt ook een eigen park en bos, voetbalveld en zelfs een eigen helikopterhangar. Voor het geval je even ergens heen moet vliegen, natuurlijk. 

Robbie
lees ook:
Robbie Williams kan steeds beter met zichzelf leven