Entertainment

Ariana Grande leeft in angst: bang dat stalker haar vermoordt

22 september 2021 03:01 Aangepast: 22 september 2021 06:33

Ariana Grande (28) heeft een stalker die eerder deze maand heeft gedreigd haar te vermoorden. In een rechtbankverklaring waarin ze vraagt om een contactverbod heeft de zangeres laten weten dat ze vreest voor haar leven. Dat meldt de 'New York Post', die de documenten in handen heeft.

Ariana, haar tourmanager en een rechercheur van het politiekorps van Los Angeles, de LAPD, verklaren in het statement dat de 23-jarige Aharon Brown al sinds februari geregeld opduikt bij het huis van de zangeres. De laatste weken zijn zijn ongewenste bezoeken frequenter geworden: de man zou bijna elke dag en soms zelfs meerdere keren per dag voor de deur van de villa van Ariana in Los Angeles staan.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Man met mes bedreigde beveiligers bij huis Ariana Grande

Op 9 september kwam Brown 's middags weer naar het huis, waar hij door de beveiliging van de zangeres werd weggestuurd. Tegen half elf 's avonds kwam hij terug, gewapend met een mes, en zocht ruzie met de security. Daarbij zou hij tegen de beveiliger hebben geroepen 'ik vermoord jou en haar'.

De rechter wees een tijdelijk contactverbod toe. Brown zit sinds het incident vast en moet op 5 oktober voor de rechter verschijnen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore