Entertainment

Ex na twee jaar niet over Temptation-presentator Annelien heen

21 september 2021 14:41 Aangepast: 21 september 2021 15:12
Beeld © ANP

Het is inmiddels twee jaar geleden dat voormalig profvoetballer Olivier Deschacht (40) en presentator Annelien Coorevits (34), in Nederland bekend van 'Temptation Island', de scheiding hebben aangevraagd. Iets waar Olivier het nog steeds moeilijk mee heeft, zo laat hij doorschemeren in een uitgebreid interview met de Belgische krant 'Het Laatste Nieuws'.

"Ik heb nog pogingen ondernomen om het goed te maken, maar het zal ­tussen ons nooit meer in orde komen"

Hij is altijd verwend door zijn moeder en ex-vrouw, koken kan hij niet en hij spendeert tegenwoordig soms hele dagen op de bank met Netflix aan. Het leven van Olivier is sinds de scheiding en zijn aflopende voetbalcarrière 180 graden veranderd. Zijn huwelijksdag met Annelien, die hij nog altijd het hoogtepunt van zijn leven noemt, is slechts een herinnering. Na een relatie van dertien jaar ging het fout tussen hen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-presentatrice Annelien na 13 jaar single

"Ik heb verkeerd gereageerd op mijn afscheid bij Anderlecht. Dingen gedaan die ik niet had moeten doen, meer zeg ik daar niet over", luidt zijn verklaring over hun relatiebreuk. "Ik heb de beste vrouw gehad en ik heb het verknoeid. Ik heb nog pogingen ondernomen om het goed te maken, maar het zal ­tussen ons nooit meer in orde komen. Heel jammer, maar het is wat het is en ik moet dat aanvaarden."

Samen met Annelien heeft Olivier twee kinderen: dochter Elena van 10 en zoon Luís van 6, de twee personen voor wie hij leeft na de breuk. Annelien houdt hij meer op afstand om de scheiding te verwerken. Van een nieuwe romance is nog geen sprake. "Ik heb twee jaar na onze breuk nog niemand ontmoet bij wie ik me goed voel. Niemand haalt 10/10 zoals zij."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Annelien: Temptation-koppels doen mee om verkeerde reden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore