Ga naar de inhoud
Entertainment

Maak kennis met de vrouwelijke deelnemers van Are You The One?

Are You The One? Beeld © Mark Engelen

Twintig singles gaan in 'Are You The One?' op zoek naar hun perfecte match en hopen samen 200.000 euro mee naar huis te nemen én ware liefde te vinden. Maar wat als je verliefd wordt op een kandidaat die niet jouw perfecte match blijkt te zijn? Ga je dan voor de liefde of voor het spel? Maak hier kennis met de vrouwelijke deelnemers die dit avontuur aangaan.

Yasmin

De stoere en sportieve 32-jarige Yasmin is groot fan van vechtsport, houdt van dansen en staat als het kan graag op haar snowboard. Het enige wat ze nog mist is een man waar ze haar passies mee kan delen. Yasmin is op zoek naar een vent met veel humor én iemand die haar genoeg tegengas kan bieden.

Floor

De 31-jarige Floor is een gezelligheidsdier en niet op haar mondje gevallen. 'Work hard play hard' is haar levensmotto en ze zoekt daarbij een man met pit en ambitie. Floor valt op lange mannen die zelfverzekerd zijn en haar behandelen als een prinses. Mannen die geen initiatief tonen, onbetrouwbaar zijn en geen moeite doen, vindt ze een echte afknapper. 

Kaj
Lees ook:
Kaj Gorgels presenteert Nederlandse versie Are You The One?

Rabia

De beauty Rabia is 29 jaar en weet precies wat ze wil en waard is. Ze werkt als producer en droomt van een eigen fashionlijn. Ze krijgt het warm van een echte romanticus en eerlijkheid is voor haar heel belangrijk. Rabia is gek op haar familie en droomt van een groot gezin.

Shanice

De 24-jarige Shanice is een stoere en sportieve vrouw. Met haar werk als lerares voor moeilijk opvoedbare kinderen laat ze ook haar behulpzame kant zien. Ze is op zoek naar een gespierde, zorgzame en verzorgde man. Ze houdt niet van jaloerse mannen en ze knapt af op mannen die kleiner zijn dan zij is.

Jongeren
Bekijk ook:
Jongeren openhartig over verslaving in nieuwe Videoland-serie Ewout Genemans

Maartje

De altijd vrolijke Maartje is 25 jaar en helemaal klaar voor de zoektocht naar een maatje met wie ze haar hele leven kan delen. Ze heeft naast haar lieve uitstraling een pittige kant en is niet bang om op een man af te stappen. Maartje houdt van mannen met donker haar, een mooie uitstraling en een sportief lichaam. Daarnaast is iemand waarmee ze kan lachen heel belangrijk.

Damiët

De Rotterdamse Damiët is 26 jaar en heeft een energieke en spontane persoonlijkheid. Ze is geïnteresseerd in anderen en weet met haar sociale skills mannen makkelijk te verleiden. Ze houdt van zelfverzekerde en slimme mannen en wilt een man die lief voor haar is. Damiët heeft een hekel aan een arrogante man met teveel ego.

Ronnie
Lees ook:
Ronnie Flex krijgt eigen realityserie op Videoland

Irene

De 24-jarige ambitieuze en sportieve Irene is een echte strijder en gaat recht op haar doel af. Fitness is haar leven en ze houdt ervan om mensen te motiveren. Ze is op zoek naar een ambitieuze en sportieve man die ook van een feestje houdt. Een verzorgd uiterlijk staat hoog op haar lijstje. Ze kan niet wachten om alle jongens te ontmoeten en de connecties aan te gaan.

Michèle

De enthousiaste Michèle is 24 jaar en heeft een onwijs energieke en vrolijke persoonlijkheid. Ze woont in Scheveningen en is regelmatig op het strand te vinden. Eerlijkheid en vertrouwen staan bij Michèle op nummer één en dit is dan ook heel belangrijk in een relatie voor haar. Ze is op zoek naar een zorgzame man waarmee ze uren kan lachen en waarmee ze samen de wereld kan ontdekken.

Niets
Lees ook:
Niets te doen? Deze programma's kun je nú al vooruitkijken bij Videoland

Faby

De 21-jarige Faby is opgegroeid in Spanje en heeft een energieke, positieve persoonlijkheid. Ze is een temperamentvolle Latina en een zeer ambitieuze dame. Ze is op zoek naar een lange, afgetrainde man die zorgzaam, zelfverzekerd en ambitieus is zoals zij. Faby knapt af op arrogante types en té ijdele mannen.

Dividivi

De spontane en echte dierenvriend Dividivi is 24 jaar en niet gemaakt om single te zijn. Ze houdt van het spel der verleiding en valt eerder op innerlijk dan op uiterlijk. Een zelfverzekerde man met humor zijn pluspunten voor haar. Dividivi houdt niet van jongens die niet zelfstandig zijn en teveel opscheppen.

Are You The One? is vanaf 15 oktober wekelijks te zien bij Videoland en vanaf 17 oktober om 19.00 bij MTV.