Ga naar de inhoud
Entertainment

Ben Affleck geeft eerste interview over relatie met Jennifer Lopez

Beeld © ANP

Ben Affleck (49) heeft voor het eerst sinds hij weer samen is met Jennifer Lopez (52) in een interview over haar gesproken. De acteur vertelt aan de Amerikaanse website 'AdWeek' dat hij veel "ontzag" heeft voor het effect dat de zangeres heeft op de wereld.

"Ik heb keer op keer gezien dat vrouwen van kleur Jennifer benaderden en haar vertelden hoeveel het voor hen betekent dat zij als sterke en succesvolle vrouw haar rechtmatige plek in de zakenwereld heeft opgeëist"

"Als artiest kan ik hooguit films maken die mensen ontroeren. Jennifer heeft een enorme groep mensen het gevoel gegeven dat ze een stem hebben in dit land", zegt Ben. "Dat is een effect dat maar weinig mensen uit de geschiedenis hebben gehad. Het is iets wat ik zelf niet ken en daar kan ik alleen maar naar kijken met veel bewondering en respect."

Jennifer
Lees ook:
Jennifer Lopez en Ben Affleck na 18 jaar samen op de rode loper

Volgens de acteur wordt Jennifer, die Puerto Ricaanse roots heeft, gezien als rolmodel voor vrouwen van kleur in de entertainmentindustrie. "Ik heb met eigen ogen gezien wat voor verschil representatie kan maken. Ik heb keer op keer gezien dat vrouwen van kleur Jennifer benaderden en haar vertelden hoeveel het voor hen betekent dat zij als sterke en succesvolle vrouw haar rechtmatige plek in de zakenwereld heeft opgeëist."

Moeder
Lees ook:
Moeder Jennifer Lopez te zien in reclamespot met Ben Affleck

De acteur en zangeres zijn sinds april weer bij elkaar. Ben en Jennifer waren in 2002 al verloofd, maar gingen in 2004 uit elkaar. Dat zou te maken hebben gehad met de vele media-aandacht voor het koppel, dat de bijnaam Bennifer had.

J.Lo en haar niet te missen decolleté stelen de show in Venetië

02:35