Ga naar de inhoud
Entertainment

Britt Dekker rekent af met Enzo Knol: 'Wil 10.000 euro voor Tina-optreden'

Beeld © ANP

Wil je Enzo Knol op je award-uitreiking hebben? Dan kun je maar beter diep in de buidel tasten. Britt Dekker (29) steekt haar mening over het onderwerp niet onder stoelen of banken: ze vindt het belachelijk dat de YouTuber niet bij de Tina awards aanwezig is, omdat hij 10.000 euro voor één optreden eist.

"Ik kan jullie vertellen dat Enzo er helaas niet bij kan zijn"

Wie veel volgers heeft op social media kan niet alleen veel geld vragen voor een betaalde samenwerking, maar ook voor media-optredens. Maar om 10.000 euro te vragen om je gezicht te laten zien bij een evenement van het meidenblad Tina is ongeveer net zo sympathiek als Britt die vertelt dat je 10.000 euro voor een optreden vraagt. Bovendien is het nog de vraag of Enzo inderdaad de organisatie om een zogeheten fee heeft gevraagd. 

Britt
Lees ook:
Britt Dekker deelt bikinifoto (en meteen ook even haar 'dieet')

In de bovenstaande tweet wordt de niet zo subtiele sneer van Britt uitgelicht. "Ik kan jullie vertellen dat Enzo er helaas niet bij kan zijn. StukTV ook niet, maar zij hebben opnames dus ze hebben best wel een geldige reden. Enzo wilde 10.000 euro hebben, anders kwam hij niet", vertelt ze. Lachend: "Ik weet niet of ik dit mag zeggen, maar eh... Sorry."

Het roept de nodige reacties én weerstand op. 'Die meid staat daar toch ook niet gratis? Zeer onprofessioneel dit', sneert iemand. 'Logisch, als hij dat niet doet maakt hij technisch gezien verlies', schrijft een fan. 'Nog best weinig voor iemand met het bereik van Enzo', deelt een ander.

Britt
Lees ook:
Britt Dekker boos om vergelijking Anne Frank: 'Wat een dwazen'