Entertainment

Adele komt in december na vijf jaar met nieuw album én concert

18 september 2021 22:07 Aangepast: 19 september 2021 14:22
Adele Beeld © Getty Images

Adele keert na bijna vijf jaar radiostilte in december terug op het podium. De 33-jarige zangeres brengt in de wintermaand een nieuw album uit én treedt daar vervolgens mee op in Las Vegas, zo meldt 'The Mirror'.

Het nieuwe album heet 'Adele 4' en komt op 10 december uit. Eigenlijk zou de plaat al in september vorig jaar uitkomen, maar vanwege de coronacrisis werd die datum uitgesteld.

De laatste plaat van Adele, '25', kwam in 2015 uit. Er werden ruim 23 miljoen exemplaren van verkocht. Adele staat erom bekend dat ze flink de tijd neemt voor haar albums. Voor 25 zat haar plaat 21 (2011) en 19 (2008).

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Adele voor het eerst in lange tijd in het openbaar gespot

Fans hoeven niet te verwachten dat er liedjes over de ex-man van de 33-jarige zangeres op het album komen te staan. Adele stemde ermee in om na de breuk niet over hem te schrijven, omdat ze samen een zoontje hebben. Wellicht dat er wel wat liefdesverklaringen op de plaat staan, want de zangeres maakte dit weekend haar relatie met Rich Paul ‘Instagram official’. De twee namen samen een romantische foto in een fotocabine op de bruiloft van Anthony Davis en is al enkele maanden aan het daten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Is Adele opnieuw aan het daten?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore