Ga naar de inhoud
Entertainment

Bert neemt het op voor Delphine na pittige reacties: 'Ze is echt geen slecht meisje'

Delphine en Bert Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Bert (33) heeft heel wat te bewijzen aan zijn vriendin Delphine (27) in 'Temptation Island: Love or Leave'. Vier jaar geleden ging hij namelijk de mist in en zoende met een andere vrouw. De ultieme relatietest is dan ook voor hem dé manier om te bewijzen dat hij trouw kan zijn, maar opvallend genoeg is het zijn vriendin die op social media onder vuur ligt.

"Als je meedoet als koppel moet je beoordeeld worden als koppel en niet als individu"

Delphine en Bert leren elkaar tien jaar geleden kennen tijdens het uitgaan. Delphine heeft op dat moment nog een relatie, maar na enkele dates kiest ze toch voor Bert. Opposites attract: Delphine en Bert zijn elkaars absolute tegenpolen, tegelijkertijd vullen ze elkaar ook perfect aan. Dat Bert echter een slippertje heeft begaan zit Delphine nog altijd dwars. Zijn misstap zorgt dan ook regelmatig voor pittige discussies. 

Demi
Lees ook:
Demi uit Temptation Island heeft een nieuwe liefde

Ook in de aflevering van afgelopen week komt de jaloezie van Delphine aan bod, wat veel losmaakt op social media. Dat er nare berichten over Delphine rondgaan is ook Bert niet ontgaan en via Instagram neemt hij het dan ook voor haar op. Hij schrijft: "Ik hoop alleen dat de slechte reacties naar Delphine toe kunnen stoppen. Ze is echt geen slecht meisje."

"Ik word niet blij van de reacties die ik lees. Als je meedoet als koppel moet je beoordeeld worden als koppel en niet als individu."

Mannen
Lees ook:
Mannen verslagen na beelden eerste kampvuur Temptation Island

Single Serayo liet zich eerder ook al uit over het stel in Temptation Love Therapy en noemde Bert 'een sufferdje'. Bekijk de hele video hieronder. Alle afleveringen vind je hier.

Temptation Love Therapy: 'Bert is een sufferdje'

06:22
Sonny
Bekijk ook:
Sonny uit Temptation wil van BN'er-imago naar artiest gaan