Entertainment

Eddy Zoëy geeft Take Me Out-stokje door aan Rick Brandsteder

18 september 2021 18:59 Aangepast: 18 september 2021 19:36
Rick Brandsteder Beeld © ANP

Rick Brandsteder (37) heeft na zijn 'Bachelor'-presentatieklus een nieuwe datingshow te pakken. Hij assisteert Cupido in het vernieuwde 'Take Me Out'. Dat mag RTL Boulevard zaterdag bekendmaken.

Datingshows zijn - helemaal nu we door corona zelf met moeite konden daten - populairder dan ooit. Een van de voorlopers was Take Me Out, dat zo'n tien jaar geleden al te zien was. Dit najaar keert het succesvolle programma terug met Rick Brandsteder als presentator van dienst. Een droom die uitkomt, zo vertelt hij aan ons.

In de nieuwe versie krijgen niet de dames, maar hun moeders het voor het zeggen. Zij mogen in diverse rondes de single heren keuren en bepalen of zij de perfecte match zijn voor hun dochters.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rick Brandsteder slikt tranen weg in aangrijpende aflevering Five Days Inside

In het verleden werd de show gepresenteerd door Eddy Zoëy die met kreten als 'Wie wil er een nieuwe vent?! Nieuwe vent, laat maar zien wie je bent!' de boel aan elkaar wist te praten (lees: schreeuwen). Eerder verklapte Eddy bij ons al dat Rick 'een fantastische match' is. "Ze hebben echt iemand gevonden die ik vind kloppen bij dit programma", aldus de presentator.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eddy Zoëy geeft Take Me Out-stokje door aan 'perfecte match'

Take me Out is vanaf 28 september wekelijks te zien bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore