Entertainment

Winnares Aleksandra te zien in nieuw seizoen van Love Island

18 september 2021 14:34
Aleksandraj Beeld © Instagram @aleksandraj_

Nu haar voormalig 'Love Island'-liefje Denzel Slager (28) een kindje verwacht met Famke Louise (22), doet Aleksandra Jakobczyk (27) een nieuwe poging om alsnog de ware liefde te vinden. De manier waarop is haar niet onbekend: de realityster doet namelijk weer mee aan het datingprogramma, alleen nu in Polen.

"Ik heb toen gewonnen, maar dat sprookje was al snel weer voorbij"

Nu Denzel zijn geluk heeft gevonden bij Famke Louise, is ook Aleks klaar voor een nieuwe man in haar leven. Die hoopt ze te vinden gedurende het vierde seizoen van Love Island Polen, waar haar roots liggen. Via Instagram is te zien dat ze als bombshell de villa binnentreedt. 

In de korte video waarin de Love Island-babe zich voorstelt, vertelt Aleksandra dat ze op zoek is naar lange mannen die haar aan het lachen maken en een gevoel van veiligheid geven. Ook steekt ze niet onder stoelen of banken al eens eerder mee te hebben gedaan aan het programma: "Ik heb toen gewonnen, maar dat sprookje was al snel weer voorbij."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-liefjes Job en Esmee hebben déze grote stap gezet

Het rommelde al tijden in de relatie van het bekendste reality-liefdeskoppel van 2019 voordat ze hun relatie in oktober van 2020 verbraken - vlak nadat Joan en Mert, die afgelopen week hun breuk aankondigde, werden uitgeroepen tot winnaars van Love Island 2020.

'We hebben ontzettend mooie momenten meegemaakt, maar zijn er toch over uit dat het beter is dat we beiden onze eigen kant opgaan', lieten Denzel en Aleksandra destijds via Instagram weten. 'We gaan uit elkaar als goede vrienden en er is geen sprake van ruzie.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joan en Mert van Love Island na jaar uit elkaar: 'Klikte simpelweg niet'

Winnaars van het afgelopen seizoen, Job en Esmee, zijn wel nog altijd samen. RTL Boulevard sprak hen vlak na de finale. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore