Ga naar de inhoud
Entertainment

Familie staat André Hazes bij in deze zware periode

André Hazes Beeld © ANP

Nadat vrijdag bekend werd dat André Hazes (27) tijdelijk zijn werk neerlegt in verband met emotionele burn-out klachten, kan hij rekenen op veel steun van zijn familie. Via social media steken zij hem een hart onder de riem.

"Weet dat wij er altijd voor je zijn"

De zanger neemt de komende tijd rust om te herstellen van zijn burn-out. Volgens zijn management heeft André 'tijd nodig om weer op krachten te komen'. Om hem een hart onder de riem te steken deelt zijn neef en goede vriend Djarno een foto van hen samen als kinderen. 'Vanaf dat één al mijn broer' schrijft hij bij het bericht.

Bridget
Lees ook:
Bridget Maasland doet boekje open over relatie met André

Ook zijn tante, Els, deelt een emotionele foto. Ze schrijft daarbij: 'Weet dat wij er altijd voor je zijn'. Zelfs zijn ex Monique Westenberg lijkt te reageren door een hartje in haar Stories te delen.

Concertreeks
Lees ook:
Concertreeks André Hazes in Ahoy vanwege coronaregels verplaatst

De klachten zijn te wijten aan de 'roerige periode' waar de Hazes-telg de afgelopen maanden doorheen ging. "Het gemis aan optredens, de onzekerheid die de coronapandemie met zich meegebracht heeft en de ontwikkelingen in zijn privéleven hebben een grote impact gehad", zo liet zijn management vrijdag weten.

Eerder dit jaar gingen Hazes en Monique, de moeder van zijn zoontje, uit elkaar. Kort daarna kwam hij samen met zijn huidige vriendin Sarah. Ook met haar gaat het momenteel niet goed, al heeft Rob Goossens twijfels bij haar verklaring.

Rob Goossens zet vraagtekens bij verklaring Sarah van Soelen

08:39
'Yvonne
Lees ook:
'Yvonne heeft obsessie voor Sarah en wil haar kapot maken'