Ga naar de inhoud
Entertainment

Doe het veilig: Sex Education seizoen 3 is vanaf nú te zien

Sex Education Beeld © Sam Taylor/NETFLIX

Fans van de hilarische Netflix-serie 'Sex Education' kunnen hun hart weer ophalen! Het derde seizoen is namelijk vanaf nú te zien op de bekende streamingdienst.

In Sex Education staat het leven van tienerjongen Otis centraal. Zijn moeder, gespeeld door Gillian Anderson, is sekstherapeute en hij treedt in haar voetsporen als hij, zelf seksueel onervaren, schoolgenoten van seksproblemen afhelpt. Na twee seizoenen is Otis inmiddels aardig ervaren. Maar dat betekent niet dat al zijn problemen zijn opgelost. Bereid je voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva-cupcakes en nog veel meer van Madam Groff. 

Netflix
Lees ook:
Netflix dropt nieuwe trailer van Sex Education seizoen 3

In de derde reeks heeft Otis geregeld seks, zijn Eric en Adam officieel een setje en is Jean zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. De trailer van het derde seizoen is hieronder te zien. 

Verwennerij:
Lees ook:
Verwennerij: Netflix deelt beelden derde seizoen Sex Education