Ga naar de inhoud
Entertainment

Berget Lewis wil met Ladies of Soul meedoen aan songfestival

Beeld © ANP

Zangeres Berget Lewis (49) wil met gelegenheidsformatie Ladies of Soul meedoen aan het Eurovisiesongfestival. Dat vertelt zij in de nieuwste podcast van Radio 10-dj Lex Gaarthuis (37).

"Als we echt een goeie song hebben en de andere dames willen en kunnen ook, dan durf ik dat zeker aan"

"Ik zou met de Ladies wel heel graag een keer naar het songfestival willen. Als we echt een goeie song hebben en de andere dames willen en kunnen ook, dan durf ik dat zeker aan", vertelt Berget, die sinds 2013 samen Glennis Grace en Edsilia Rombley en saxofoniste Candy Dulfer Ladies of Soul vormt. "Ik ben in de loop der jaren wel vaker gevraagd door de mensen rondom het songfestival, maar ik weet niet of ik dat solo aan zou durven, hoor. Maar met ons als groep zouden we daar echt wat goeds neer kunnen zetten."

Domper:
Lees ook:
Domper: Ladies of Soul moeten weer concerten uitstellen

Het Eurovisiesongfestival is voor de meeste leden van de gelegenheidsformatie geen onbekend terrein. Zowel Glennis Grace als Edsilia Rombley deed al eens mee namens Nederland. Edsilia was tijdens de laatste editie van het liedjesfestijn in Rotterdam ook een van de presentatoren van de show. Wie Nederland komend jaar gaat vertegenwoordigen heeft omroep AVROTROS nog niet onthuld.

Edsilia
Lees ook:
Edsilia Rombley liefdevol opgevangen door kids na songfestival