Entertainment

Bastiaan Ragas wil kilo's afvallen in anderhalve maand

16 september 2021 19:53 Aangepast: 16 september 2021 20:35
Bastiaan Ragas Beeld © ANP

Acteur Bastiaan Ragas (50) gaat de komende anderhalve maand 8 kilo afvallen voor de grote 'Aida'-reünie die 21 oktober plaatsvindt. Dat bekende de voormalige hoofdrolspeler uit de hitmusical donderdag in de talkshow 'HLF8'.

"Ik wil weer een beetje het lijf krijgen dat ik twintig jaar geleden had"

"Ik ben vanochtend begonnen, mijn vrouw duwde mij mijn bed uit: je moet weer aan de bak", lachte de 50-jarige Bastiaan. Hij heeft zich aangesloten bij een sportgroepje van buurtvaders om zijn doelen te behalen. "Ik wil weer een beetje het lijf krijgen dat ik twintig jaar geleden had."

De oorspronkelijke cast van de Nederlandse versie van Aida zal op 21 oktober nog eenmaal samen de liedjes van de musical ten gehore brengen. Het jubileumconcert vindt plaats in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Het is die dag exact twintig jaar geleden dat Aida in Nederland in première ging.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marc onder de indruk van Diana-musical: 'Waarheidsgetrouw verhaal'

Bastiaan, Antje Monteiro, Carolina Dijkhuizen en René van Kooten doen mee aan het unieke optreden. Aida vertelt over de driehoeksverhouding tussen de Nubische prinses Aida, de Egyptische legerleider Radames en de vrouwelijke farao Amneris.

De musical van Elton John en Tim Rice trok twee jaar lang volle zalen in het Circustheater in Scheveningen. In totaal zagen meer dan 1,2 miljoen mensen de voorstelling.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aanbod nieuw musical seizoen 'heel erg groot' en 'gevarieerd'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore