Entertainment

Frank Jansen wil hond niet delen met Rogier: 'Betaal boete wel'

15 september 2021 16:00
Frank Jansen Beeld © William Rutten

Frank Jansen (75) is niet van plan om zijn hond Coco te delen met ex Rogier Smit (46). De rechtbank besliste begin september dat er een omgangsregeling voor Coco moet komen, zodat Rogier hem ook twee dagen per week kan zien. Maar Frank is niet van plan om hem te delen, zo bevestigt hij aan RTL Boulevard na berichtgeving van weekblad 'Weekend'.

"Daar loop ik niet op leeg, ik draai mijn hand er niet voor om"

Aan het weekblad laat hij weten dat, als hij niet zijn hondje met Rogier deelt, hij telkens een boete van 100 euro moet betalen. "Nouja, in dit verhaal krijg ik al rekeningen van duizenden euro's van advocaten en rechtszaken, dan interesseert die 100 euro per keer me niet, dus ik denk dat ik die boete pak en dat laat zitten. Daar loop ik niet op leeg, ik draai mijn hand er niet voor om." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nachtmerrie voor Frank Jansen: woning gaat in rook op

Overigens geldt de boete wel alleen als Rogier ook daadwerkelijk fysiek aanwezig is om het hondje op te halen. Ondertussen probeert hij met zijn advocaat naar vervolgstappen te kijken. 

Een tijdje terug sprak RTL Boulevard met Frank en Rogier over hun op de klippen gelopen relatie. Daarbij liepen de emoties hoog op. Kijk het gesprek in de video hieronder nog eens terug.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rechter doet uitspraak in vechtscheiding Frank en Rogier

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore