Ga naar de inhoud
Entertainment

Yolanthe Cabau: 'Spijt dat ik Xess geen gezin heb kunnen geven'

Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Yolanthe Cabau (36) schrijft in haar nieuwe column in 'Grazia' openhartig over haar zoontje Xess Xava (5). Zo vertelt ze onder andere dat ze spijt heeft dat ze haar zoontje niet het gezin heeft kunnen geven waar ze vroeger zelf altijd van droomde.

"Je kunt beter vreedzaam uit elkaar gaan dan strijdend bij elkaar blijven"

Yolanthe en ex-man Wesley Sneijder besloten een punt achter hun huwelijk te zetten toen Xess drie jaar oud was: 'Je kunt beter vreedzaam uit elkaar gaan dan strijdend bij elkaar blijven, daar ben ik van overtuigd. Maar natuurlijk had ik het hem zo gegund dat het net even anders was. Daar kan ik soms best even verdrietig over zijn.'

Het romantische sprookje waar Yolanthe vroeger altijd over droomde is dan ook niet uitgekomen. 'Het sprookje van de prins en de prinses, die nog lang en gelukkig leefden, is niet altijd realiteit. Als ik ooit een dochter krijg, zal ik haar er meer bewust van maken dat het in eerste instantie draait om haar eigen geluk en zelfliefde', schrijft Yolanthe.

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe Cabau: 'Het ergste vond ik om Xess zo beroerd te zien'

En ondanks dat Yolanthe momenteel erg druk is met haar carrière, is er ook nog genoeg waar ze van kan genieten. 'Gelukkig heeft Xess een fantastische vaste oppas. Een lieve meid, die we beschouwen als familie. Met onmogelijke werkschema’s is het een zegen om haar erbij te hebben. Maar als het even kan, doe ik het liefste alles zelf met hem. Voor je het weet zijn ze groot. En die tijd krijg je nooit meer terug.' 

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe Cabau: 'Veel dingen anders gegaan dan ik had gehoopt'

Afgelopen zomer sprak RTL Boulevard nog uitgebreid met Yolanthe op de set van F*ck de Liefde. Toen ging het niet alleen over haar filmrol, maar ook over de verzoeningspoging van haar ex Wesley. Het gesprek zie je hieronder terug. 

Yolanthe reageert op verzoeningspoging Wesley Sneijder

01:48