Entertainment

Daniëlle Oerlemans deelt 'sprookjesfoto' van haar huwelijk

15 september 2021 14:28
Reinout en Danielle Oerlemans Beeld © ANP

Daniëlle Oerlemans (48) heeft woensdagochtend een bijzondere foto gedeeld van haar 'sprookjeshuwelijk', van alweer dertien jaar geleden. Daarop is te zien hoe ze achterop een motor door haar man Reinout (50) wordt weggereden.

"Ooh, wat een wereldfoto! Ik weet het nog precies"

Daniëlle en Reinout traden op 28 juni 2008 met elkaar in het huwelijksbootje en de twee gaven destijds een groot feest in hun huis in Laren. Op Instagram deelt de voormalig wielrenster nu een foto van haar sprookjeshuwelijk: 'Als een soort Assepoester verlaat ik mijn eigen huwelijksfeest', schrijft ze bij onderstaande post. 

Veel bekende Nederlanders herinneren het zich nog wel. Zo reageert Anouk Smulders met: 'Ooh, wat een wereldfoto! Ik weet het nog precies' en laat Nance Coolen weten: 'Wat een topavond, zo gaaf.' Ook Lieke van Lexmond, Chantal Janzen en Patrick Kluivert laten een reactie achter. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Daniëlle Oerlemans viert 'achttiende' verjaardag

Inmiddels woont de familie Oerlemans alweer jaren in Amerika. Onlangs verkochten ze nog hun prachtige en enorme villa voor maar liefst 70 miljoen dollar aan artiest The Weeknd. Dat zou een van de grootste huizendeals van het jaar zijn in Los Angeles, zo meldde The Wallstreet Journal eind augustus. 

'Onze' entertainmentdeskundige Rob Goossens nam onlangs eens een kijkje in hun financiële keuken. Wat hij daarover precies te zeggen had, zie je in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De Oerlemansjes delen jaloersmakende beelden van hun tripje

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore