Entertainment

Lewis Hamilton gespot met bekend OnlyFans-model

15 september 2021 11:36
Lewis Hamilton Beeld © ANPP

Formule 1-racer Lewis Hamilton (36) lijkt er wel pap van te lusten. Hij is na het Met Gala van maandagavond in New York gespot met een bekend model, Janet Guzman. Niet alleen heeft zij bijna twee miljoen volgers op Instagram, maar heeft ze ook een OnlyFans-profiel.

De Britse krant Daily Mail deelt op hun website enkele foto's van Lewis, die terug naar zijn hotel loopt. Janet volgt enkele ogenblikken later ook. Hoewel de twee samen in het hotel zijn geëindigd, waren ze niet samen op de afterparty gespot, zo weet de krant te melden. 

Overigens komt het nieuws vrij onverwachts: Lewis was de laatste tijd volop aan het flirten met een ander model: de 27-jarige Camila Kendra. Het model werd zelfs een keer gespot, terwijl ze een van zijn shirts droeg. Hieronder enkele foto's van Janet én Camila. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prins Bernhard wéér onder vuur na schudden hand Lewis Hamilton

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Formule 1-kampioen Lewis Hamilton virtueel geridderd door Queen

Onlangs zorgde Lewis nog voor een kleine rel in Nederland, omdat hij de hand had geschud van prins Bernhard, die het destijds ook al flink te verduren had. Het niet schudden van handen is nog steeds een van de basisregels die er is om het verspreiden van corona tegen te gaan. Dat staat op de website van de Rijksoverheid. Lewis was begin september in Nederland voor de Grand Prix van Zandvoort. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prins Bernhard heeft spijt van vraag aan Chef'Special

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore