Entertainment

Jennifer Aniston skipt Emmy Awards uit angst voor coronavirus

15 september 2021 03:09 Aangepast: 15 september 2021 07:08
Beeld © ANP

Jennifer Aniston (52) heeft in een interview met Jimmy Kimmel (53) voor diens latenightshow laten weten de Emmy's dit jaar aan zich voorbij te laten gaan. En dat is opmerkelijk omdat de veelbekeken 'Friends' reünie genomineerd is voor vier awards, maar zelfs die nominaties trekken de actrice niet over de streep.

"Ik doe alles in mijn eigen tempo"

"Het is voor mij al een enorme stap om hier te zijn met een live publiek. Ik doe alles in mijn eigen tempo en een awardshow komt voor mij nog te vroeg. Ik heb het heel voorzichtig aangedaan het afgelopen jaar, ben veel thuis geweest en heb me slechts omringd met een heel klein groepje mensen," aldus Jennifer.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jennifer Aniston in tranen tijdens bezoek aan The Ellen Show

De Emmy's worden zondag uitgereikt in Los Angeles, waar alle aanwezigen een vaccinatiebewijs en een negatieve test moeten kunnen tonen om naar binnen te mogen. Daarbij vindt het evenement plaats in de buitenlucht en is het aantal gasten vergeleken bij voorgaande jaren gelimiteerd. Per genomineerde productie mogen er maar vier mensen aanwezig zijn, dus het was sowieso niet mogelijk geweest om de hele Friends-cast aanwezig te hebben. Aniston denkt dat Ben Winston, de regisseur van de reünie, namens de show present is.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore