Ga naar de inhoud
Entertainment

Dyantha Brooks in verwachting van tweede kindje: ‘Dankbaar’

Beeld © Tom Cornelissen

Dyantha Brooks (33) zit op een blauwe wolk: de presentatrice is namelijk in verwachting van haar tweede kindje. Op haar Instagram deelt ze trots een video van een echo en de boodschap dat haar zoontje Davis er binnenkort een broertje bij krijgt.

Dyantha is al de trotse moeder van zoontje Davis (3) die ze samen met haar man Mick de Vlieger heeft. Binnenkort zullen de twee hun aandacht moeten verdelen over twee kinderen, want Dyantha laat via onderstaande video weten dat Davis er een broertje bij krijgt.

Compleet
Lees ook:
Compleet nieuwe look voor Dyantha Brooks

Dyantha heeft een nogal bewogen jaar achter de rug. Zo verbleef ze in de zomer op Kroatië voor de opnames van Expeditie Robinson 2021 en vertrok ze daarna met haar zoontje en man een maandje naar Portugal waar ze in het huis van haar schoonvader verbleef. Inmiddels zijn ze weer terug in Nederland.

Dyantha vertelde eerder nog in de podcast ‘Podnataal’ dat haar bevalling van zoontje Davis erg traumatisch was. Dyantha moest namelijk hoogzwanger plotseling met spoed naar het ziekenhuis omdat het er op leek dat de navelstreng werd afgeklemd en haar kindje te weinig voeding kreeg. Vanaf dat moment liep haar bevalling heel anders dan ze had verwacht.

Na vijf onrustige dagen kwam haar zoontje éindelijk ter wereld. "Dat was een moment vol ongeloof omdat je voor je gevoel een soort oorlog hebt overwonnen en niet kan geloven dat die oorlog ten einde is én dat die baby, waar je al negen maanden naar hebt uitgekeken, in je armen ligt. Het is zó cliché, maar het was het mooiste moment van mijn leven."

Roze
Lees ook:
Roze wolk Dyantha Brooks ver te zoeken na bevalling: voelde niets