Entertainment

Dotan: 'Ik zeg elke dag sorry, meestal tegen mijn vriend'

19 september 2021 11:53
Beeld © Instagram @dotanmusic

Op jonge leeftijd voelt Dotan (34) al dat hij anders is dan zijn leeftijdsgenoten. Nadenken over zware onderwerpen, continu melodieën en liedjes in zijn hoofd horen: om maar niet op te vallen probeert hij als jonge jongen niet te veel buiten de boot te vallen. Omdat hij in zijn eigen wereld kan verdwijnen, biedt Dotan regelmatig zijn excuses aan. Dat vertelt hij in gesprek met 'Beau Monde'.

"Het dringt niet echt tot me door wat hij zegt, omdat ik in dromenland ben"

"Ik zeg elke dag sorry", biecht de zanger op. Zijn grote liefde is de persoon die hij het vaakst excuses maakt. "Meestal tegen mijn vriend, omdat hij iets vertelt en ik niet luister. Dan knik ik af en toe van ja, maar het dringt niet echt tot me door wat hij zegt, omdat ik in dromenland ben." Luisteren is kennelijk niet Dotans beste eigenschap. "Dat is heel irritant voor hem."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dotan is ook dankbaar voor zijn fouten: 'Daardoor kon ik groeien'

Slechte karaktereigenschappen of niet, het neemt niet weg dat Dotan idolaat is van zijn vriend Grant die hij tweeënhalf jaar geleden leert kennen. Gemeenschappelijke vrienden stellen de mannen aan elkaar voor. "Ik keek hem aan en zag zoiets vertrouwds in zijn ogen. Alsof ik hem al mijn hele leven kende. Ik dacht: dit is het."

Dat gevoel is niet direct wederzijds. "Maar na drie of vier dates heb ik gewoon gevraagd hoe het zat. Ik heb nooit iets begrepen van mensen die gaan kijken of een relatie werkt of niet. Bij mij is het: je gaat ervoor of je gaat er niet voor."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dotan krijgt gouden plaat voor nieuwe album

Sinds het mediacircus in 2018, waarin uitlekt dat Dotan met nepaccounts op social media zijn imago probeert op te krikken, gaat het weer een stuk beter met de zanger. Het voelt voor Dotan als 'een zegen dat de resetknop is ingedrukt'. Hij heeft zelfs zijn succesvolste muziekjaar achter de rug. Dat heeft de zanger te danken aan zijn nieuwe muziek:

Het hele interview met Dotan lees je nu in de nieuwste Beau Monde.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore