Entertainment

Single mannen opgelet: dit is de nieuwe Prince Charming!

14 september 2021 11:00 Aangepast: 14 september 2021 11:01
Chris van Prince Charming Beeld © Jasper Suyk

Het datingprogramma 'Prince Charming' keert dit najaar terug en inmiddels is ook bekend wie de nieuwe 'prins op het witte paard' is: de 28-jarige Chris uit Limburg. Dat maakt RTL deze dinsdagochtend bekend.

"Ik weet zeker dat ik klaar ben voor de liefde"

Chris volgt daarmee Marvin Wijnans, ook uit Limburg, op. "Wat een eer om de tweede Prince Charming te mogen zijn! Toen mijn vorige relatie eindigde kon ik moeilijk accepteren dat het niet werkte tussen ons. Nu ik een tijdje single ben en patronen heb kunnen doorbreken, weet ik zeker dat ik klaar ben voor de liefde."

Hij vervolgt: "Hoe gaaf is het dat ik dit avontuur mag aangaan in mijn zoektocht naar mijn droomman? Een type heb ik niet zozeer, maar ik weet wel goed wat ik níet wil: iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is. Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prince Charming Marvin nagelt 'homohater' aan de schandpaal

Inmiddels woont Chris in Amsterdam en werkt hij bij een groot accountantskantoor als HR Development Adviseur. In zijn vrije tijd loopt hij veel hard en één keer per jaar wil hij een marathon lopen, zoals ook in de foto hierboven te zien is. 

Welke vrijgezelle mannen gaan proberen om zijn hart te veroveren, wordt op een later moment bekendgemaakt. 

Marvin en Ferdi hebben elkaar helemaal gevonden in de vorige Prince Charming en vertellen hieronder dat het nog steeds dikke mik is tussen de twee.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prince Charming-koppel heeft hun relatie verbroken

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore