Entertainment

Kim Kardashian verbaast vriend en vijand bij Met Gala

14 september 2021 08:53 Aangepast: 14 september 2021 09:32
Kim Kardashian Beeld © ANP

Kim Kardashian (40) heeft flink wat reacties gekregen op haar outfit bij het Met Gala. Bij het jaarlijkse benefietgala voor het Metropolitan Museum of Art in New York was de realityster van top tot teen bedekt in een zwarte stof en was ze gehuld in een lange zwarte cape. Volgens sommige fans zag Kardashian eruit alsof ze uit een 'Harry Potter'-film was gestapt.

"Kim komt gewoon als dementor naar het gala"

'Kim komt gewoon als dementor naar het gala', twittert er een, verwijzend naar het fictieve wezen uit de Harry Potter-wereld. 'Ninja chique?' twittert een ander.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kanye West rekent af met Kim Kardashian op social media

De 40-jarige Kardashian werd vergezeld door een man die eveneens volledig bedekt was met zwarte stof. Fans dachten even dat haar ex-man Kanye West onder de zwarte kleding gehuld ging. De twee zijn begin dit jaar na zes jaar huwelijk uit elkaar gegaan, maar volgens ingewijden zou een hereniging van Kim en Kanye niet uitgesloten zijn. De ontwerper van de zwarte outfit bleek de compagnon te zijn van Kardashian. Haar look is ontworpen door Demna Gvasalia van het modemerk Balenciaga.

Het prestigieuze Met Gala vond voor het eerst sinds 2019 weer plaats vanwege de coronapandemie. Jaarlijks worden er honderden sterren, modellen en artiesten uitgenodigd voor het modegala. Ook de Nederlandse presentatrice Nikkie de Jager was van de partij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Buitenlandse interesse in Nikkie de Jager na succes songfestival

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore