Entertainment

Dit zou Giel Beelen nu anders doen in een relatie

13 september 2021 18:06
Giel Beelen Beeld © ANP

Radio-dj Giel Beelen (44) is alweer een tijdje single en in de nieuwe 'LINDA.' vertelt hij openhartig over wat hij in een volgende relatie anders zou doen.

"Ik heb drie lange relaties gehad die allemaal volgens hetzelfde patroon verliepen"

Giel heeft zijn levensstijl de afgelopen twee jaar behoorlijk aangepast: van blowen, slecht slapen, naar gezonde voeding, veel sporten en geen jointjes meer.

Dit omslagpunt heeft er ook voor gezorgd dat hij zich nu meer 'volwassen' voelt en ook een toekomstige relatie anders zou aanpakken: "Ik heb drie lange relaties gehad die allemaal volgens hetzelfde patroon verliepen: de eerste maanden was ik alleen maar superverliefd en vervolgens voelde ik zo’n connectie dat ik gewoon door kon gaan met mijn leven en vooral weer heel hard kon gaan werken. Waarop die vrouwen vroegen waarom ik ineens minder berichtjes stuurde."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beau vol ongeloof over vaccinatie-aarzeling Giel Beelen

Hij vervolgt: "Wat ik als een belediging voelde, want wij waren godsamme toch verbonden met elkaar? Maar dat deed ik dan toch. Dat zou ik nu niet meer doen. Ik wil mezelf niet meer voorbijlopen, me volledig in dienst stellen van iemand anders." 

Ook vertelt Giel dat hij praten over kinderen, of zelfs de komst daarvan, niet meer zo eng vindt: "Ik wilde nooit kinderen, omdat ik bang was voor die verantwoordelijkheid, maar Jan Geurtz (schrijver, red.) zegt: 'Een kind is en blijft een individu. Het is niet van jou.' Die gedachte vind ik zo relaxed, dat had ik wel eerder willen weten. Het is momenteel niet aan de hand en ik vind die verantwoordelijkheid nog steeds eng, maar ik zou het nu niet meer uit de weg gaan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Giel Beelen: 'Ik heb inmiddels wel tachtig wekkers'

De radio-dj staat dan ook open voor een nieuwe relatie, sterker nog, Giel is momenteel actief aan het daten. Met wie is onbekend, maar hij gelooft heilig in relaties: "Wij mensen moeten met anderen verbonden zijn."

Het hele, openhartige interview met Giel lees je vanaf woensdag in de nieuwe LINDA.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore