Entertainment

Jan Dulles staat stil bij eerste verjaardag van overleden dochter

13 september 2021 11:57
Jan Dulles Beeld © ANP

Het gemis van hun overleden dochter Donna zal nooit verdwijnen. Op de dag dat ze haar eerste verjaardag zou vieren, staat Jan Dulles (46) stil bij zijn kleine meisje.

"We missen je"

Met weinig woorden weet Jan veel te zeggen over de dochter die maar drie maanden in het leven van zijn gezin met Caroline zou zijn. 'We missen je', schrijft de zanger bij een foto van Donna. 'Elk uur van de dag.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jan Dulles na verlies dochter: 'Trauma dat altijd bij je blijft'

Het verlies van je kind is de nachtmerrie van iedere ouder. Een nachtmerrie die voor Jan en Caroline helaas werkelijkheid werd. Donna kwam op 19 december 2020 te overlijden. "Donna had een scheurtje in haar middenrif. Dat wisten wij niet", legde Jan later in gesprek met Humberto Tan uit.

"Dat is nooit gezien op de echo's. Dat moet dan een erg klein scheurtje zijn geweest die is gegroeid naarmate zij zelf groeide. Van het een op het andere moment, ik heb zelf het idee dat het in één dag gebeurd is, is haar maag door het scheurtje heen naar boven gekropen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jan Dulles over derde kindje: 'Vernoeming naar Donna zou mooi zijn'

Onlangs bezocht de zanger met Frans Bauer het graf van zijn kleine meid. ''Kun je ooit zoiets verwerken?'' vraagt Frans aan Jan. ''Ja, dat denk ik wel. Alleen het is een soort trauma dat altijd bij ons blijft'', aldus Jan. Hij vervolgt: ''De dood van een kind… het krijgt wel een plekje, maar het is gewoon iets onbegrijpelijks."

De Volendamse zanger schreef een emotioneel nummer voor zijn overleden dochtertje. Ook 3JS-collega Jaap Kwakman was onder de indruk, zo vertelt hij in de onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jan Dulles dankbaar voor mooie herinnering aan dochtertje Donna

Caroline is momenteel in verwachting van haar derde kindje met Jan. 'Met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben doorgemaakt is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom', schreef Jan bij de aankondiging van het bijzondere nieuws. Het koppel denkt erover na om het kindje naar Donna te vernoemen. Caroline is eind november, begin december uitgerekend. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore