Ga naar de inhoud
Entertainment

Voormalig MAFS-deelnemer Nick onthult geslacht eerste kindje

Beeld © Videoland

Leuk nieuws voor Nick, bekend van 'Married At First Sight', en zijn vriendin Lyan. Op social media heeft hij bekendgemaakt dat ze binnenkort een zoon verwachten.

"Iedereen mag het nu weten, in maart gaan wij papa en mama heten!"

Lyan is in maart 2022 uitgerekend van hun eerste kindje samen. De gender reveal staat niet alleen in het teken van hun toekomstige zoon, maar ook van hun grote passie: motoren. In de video is te zien dat er blauwe rook uit de motor van Nick komt zodra hij gas geeft, wat natuurlijk betekent dat ze een jongen krijgen. 

Voormalig
Lees ook:
Voormalig MAFS-deelnemer verwacht eerste kindje

Nick heeft nog maar net wereldkundig gemaakt dat hij vader wordt via zijn afgeschermde Instagram-account. 'Iedereen mag het nu weten, in maart gaan wij papa en mama heten!' schreef hij toen bij een foto van het koppel op hun motor en de echo daartussen. 

Nick werd in 2019 bekend toen hij deelnam aan Married at First Sight. Hij trouwde destijds met Maxime, maar de vonk sloeg niet over tijdens hun romantische huwelijksreis naar Curaçao. Toen bleek dat ze qua karakter echt niet op één lijn zaten, vroegen ze de scheiding aan. 

Chantal
Lees ook:
Chantal uit MAFS woest op Henk als ze hem na 1,5 jaar spreekt

Ook in het laatste seizoen van Married At First Sight wordt de ene na de andere scheiding aangevraagd. Daarom is er werk aan de winkel voor Carlo Boszhard en zijn team van relatie experts. In het nieuwe seizoen móet er minstens één huwelijk standhouden, zo luidt Carlo's statement.

Nieuw seizoen van MAFS volledig op de schop: 'Minstens één relatie moet standhouden'

02:31