Ga naar de inhoud
Entertainment

Laura Ponticorvo onthult bijzondere betekenis achter naam dochter Giulia

Beeld © ANP

De pasgeboren dochter van Laura Ponticorvo (35) is vernoemd naar de plek waar zij en haar man Ryan ooit in het huwelijksbootje zijn gestapt. Het is zaterdag precies drie jaar geleden dat het stel trouwde bij Villa Giulia in Italië. Een paar dagen geleden beviel Laura van dochter Giulia.

"Nu, drie jaar later hebben wij onze eigen Giulia al mogen vasthouden"

'Het moment dat wij het landgoed opliepen, voelde we aan alles dat dit onze plek zou zijn. Onze plek waar we zouden gaan trouwen en onze plek waar we nog meer van elkaar zijn gaan houden waarvan we niet eens wisten dat dat nog kon', zo blikt Laura terug op haar Instagram. 'Nu, drie jaar later hebben wij onze eigen Giulia al mogen vasthouden, onze prachtige sterke dochter, onze liefdesbaby.'

Laura
Lees ook:
Laura Ponticorvo geeft update na bevalling dochtertje

Ondanks al het geluk, kampt Laura ook met de nodige kraamtranen. 'Ik ben de hele dag aan het huilen en er gieren zo ongelooflijk veel emoties door mijn lichaam heen', schrijft ze.

Woensdag maakte ze bekend dat dochter Giulia Sébi Amore Margherita was geboren. Het kindje kwam na een zwangerschap van 34 weken ter wereld nadat Laura eerder in het ziekenhuis was opgenomen met zwangerschapsvergiftiging. Het kindje is in goede gezondheid.

Laura
Lees ook:
Laura Ponticorvo moeder geworden van een dochtertje