Entertainment

Mel B hint op reünie met álle Spice Girls in 2023

10 september 2021 18:12 Aangepast: 10 september 2021 19:40
Spice Girls Beeld © ANP

Als het aan Mel B (46) ligt komt er in 2023 een tournee waar alle Spice Girls bij aanwezig zijn. De zangeres sprak die hoop vrijdag uit toen ze te gast was in het Britse tv-programma 'Steph's Packed Lunch'.

"Vorig jaar waren we erover in gesprek, maar toen kwam corona en werden de plannen van iedereen in de war geschopt"

Volgens Melanie Brown, zoals de zangeres volledig heet, zitten alle leden van de meidengroep nu 'op een lijn' met elkaar. Vroeger was dat niet altijd zo, getuige het feit dat Victoria Beckham de laatste jaren pogingen tot een reünie telkens aan zich voorbij liet gaan omdat ze zich toelegde op andere zaken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Spice Girls komen na 25 jaar opnieuw met een album

"Tijdens onze laatste tour ging Victoria niet mee", zegt Mel B over de reeks concerten in 2019. "Als iemand niet mee op tournee wil, moet je dat respecteren. Ik wil altijd graag een Spice Girls-reünie organiseren. Vorig jaar waren we erover in gesprek, maar toen kwam corona en werden de plannen van iedereen in de war geschopt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Victoria Beckham ziet weer af van nieuw project met Spice Girls'

Hoewel de tour vorig jaar niet kon doorgaan, zitten de dames volgens de 46-jarige zangeres nu dus 'hopelijk op een lijn' wat betreft hun plannen. "Ze gaan me vermoorden als ik dit zeg, maar we hopen - en ik in het bijzonder omdat ik de drijvende kracht erachter ben - op tournee te gaan in 2023."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mel C hint op Spice Girls reünie mét Victoria Beckham

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore