Entertainment

Sonny heeft geen spijt van Temptation: 'Brengt me veel mooie dingen'

10 september 2021 15:57 Aangepast: 12 september 2021 12:59
Sonny in Eating With My Ex: Going Dutch Beeld © Eating With My Ex: Going Dutch

Tijdens zijn deelname aan 'Temptation Island' maakte Sonny (28) een onuitwisbare indruk. Voor zijn jeugdliefde Jaleesa (30) een bizarre gewaarwording: was dit de Sonny waar zij 4,5 jaar lief en leed mee had gedeeld? Of was het allemaal een act? Door met hem een vorkje te prikken in 'Eating With My Ex: Going Dutch' hoopt ze hier antwoord op te krijgen.

"Ik zag daar niet de Sonny die ik zie als ik in de spiegel kijk, ik was een andere jongen"

Jaleesa wil weten of Sonny inderdaad veranderd is, want ze schrok van wat ze op televisie zag. Ook vertelt ze dat zijn relatie met Jaydi altijd al gedoemd was te mislukken. "Ze kwamen natuurlijk heel lovey dovey over, maar dat was het niet."

Ook haar eigen relatie met Sonny was niet perfect en Jaleesa hoopt dat hij, door hem hiermee te confronteren, ziet hoe slecht hij haar behandeld heeft. "Als ik bepaalde dingen terug kon draaien, had ik wel dingen anders gedaan", geeft de Temptation-ster vervolgens toe. Volgens Jaleesa is dat grote onzin, want hij wilde de relatie beëindigen terwijl zij hen samen oud zag worden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Moeder Sonny over deelname Temptation: 'Groep keerde zich tegen hem'

Zelf heeft ze ook een paar dingen verkeerd aangepakt. Zo cijferde Jaleesa zichzelf weg toen ze samen waren en leefde ze alleen nog voor Sonny, als een soort tweede moeder. Ze is altijd van hem blijven houden en vond het dan ook lastig om tijdens Temptation te zien hoeveel verdriet hij had. Dat betekent echter niet dat ze de manier waarop hij sprak goedkeurt. Ze vertelt: "In het begin heb ik het nog wel een beetje voor je opgenomen, maar daarna kwamen er een paar afleveringen en dacht ik: ik kan je niet meer redden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bob van Temptation laat zich niet intimideren door 'concurrent' Nico

Sonny zelf is zich er inmiddels ook van bewust dat hij sommige uitspraken beter voor zich had kunnen houden. "Maar ik zeg je eerlijk: als ik straalbezopen ben, zeg ik eerder iets om iemand aan het lachen te maken, dan dat ik iets zeg wat ik echt meen. (…) Ik zag daar niet de Sonny die ik zie als ik in de spiegel kijk, ik was een andere jongen. Misschien niet de meest wijze keuze uit mijn leven, maar op dit moment brengt het me heel veel mooie dingen."

Eating With My Ex: Going Dutch is elke vrijdag te zien op discovery+.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore