Entertainment

Op de hoogte blijven van de B&B Vol Liefde-sterren? Volg ze hier

09 september 2021 16:28 Aangepast: 09 september 2021 19:39
Beeld © Instagram @pascal.1992

Romana, Pascal, Jeroen, Mitch: allemaal hoopten ze ver weg van Nederland de liefde van hun leven te vinden en gaven zich daarom op voor 'B&B Vol Liefde'. Hoewel het programma duizenden kijkers trok, bleef helaas de liefde uit. Benieuwd of cupido binnenkort toch raak weet te schieten? Volg dan alle deelnemers op social media!

Jeroen, Nico, Eric en Mark hoopten met dure picknickmandjes en accordeonlessen het hart van Caroline in Bad Kleinkircheim te stelen. Helaas lukte het alleen voetbaltrainer Eric om Caroline de schoonmaakspullen even te doen vergeten. Helaas sloeg de vonk toch niet over. Eric is na wat bel- en appcontact nog wel een keertje langsgekomen in Oostenrijk voor een lunchafspraak, maar daar is het bij gebleven. Wie weet krijgt hun romance in Nederland nog een tweede kans, want Caroline en Roosje zijn inmiddels vertrokken uit Oostenrijk

Jeroen volg je hier op Instagram, Nico hier, Eric hier en Mark kun je hier volgen. Ook Caroline deelt via Instagram regelmatig updates met haar volgers.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

B&B Vol Liefde-deelnemers bij reünie: 'Liefde was ver te zoeken'

Helaas voldeden Melvin, Pascal, Jelmer en Chris allemaal niet aan de strenge eisen van B&B-eigenaresse Debbie. Debbie zocht in Salerno namelijk naar diepgang, en die was ver te zoeken. Maar het is ook moeilijk om een band op te bouwen als je alleen maar ramen aan het lappen bent en koelkasten aan het installeren... 

De avonturen van Melvin volg je hier, Pascal heeft inmiddels over de 10k volgers en kun je zelf hier gaan volgen, Jelmer vind je hier. De Italiaanse avonturen van Debbie zijn hier te bekijken en liken.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Eerste B&B Vol Liefde-lodge verkocht: 'Kans moest ik aanpakken'

Na het avontuur in Roosendaal hebben Roxanne, Mitch en Theun de driehoeksverhouding voortgezet en zijn ze vrienden gebleven die elkaar nog met enige regelmaat spreken. Helaas is bij Mitch en Roxanne de liefde niet verder opgebloeid, maar wat wél gegroeid is, zijn het aantal Instagram-volgers. Deze mijlpaal vierde Mitch onlangs op bijzondere wijze met... een naaktfoto!

Meer naaktfoto's? Volg Mitch dan snel hier, Theun kun je hier volgen en wie meer over Jeffrey te weten wil komen moet hier wezen. En niet alleen Mitch laat zich zien op de gram, ook Roxanne zelf deelt op haar Instagram regelmatig gewaagde kiekjes.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Art Rooijakkers onder het mes vanwege poliep op stembanden

Al vanaf het begin af aan was Vincent in het gezelschap van Monique, met wie het gelijk klikte. Kort daarna kwam Jessie de B&B van Vincent eens keuren, maar besloot na slechts één nachtje wakker te hebben gelegen van de kerklokken alweer haar biezen te pakken. De vrolijke Marcella stuurde Vincent zelf weg vlak nadat de vierde dame, Sophie, was gearriveerd - die niet snel daarna ook weer haar koffers mocht pakken. 

Monique bleef weer alleen achter, maar ondanks de veelbelovende beelden (de kus!) is het uiteindelijk niets geworden. Na terugkomst in Nederland is Monique nog wel een keer teruggegaan naar Casa Valduggia voor Vincent. Maar tussen de wijntjes en verse pizza's uit de oven door, zijn ze tóch tot de conclusie gekomen dat het tussen hen niet gaat werken. Hoe het nu met Monique gaat zie je hier. Marcella en Sophie vind je hier en hier op social media en de Italiaanse B&B van Vincent volg je hier.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

B&B-kandidaat Mitch laat zich uit over vele klusjes voor Roxanne

Als enige ontving Jacob zijn vier gasten tegelijkertijd, vanwege de coronamaatregelen in Portugal. Maar al snel bleek dat Jacob niet opgewassen was tegen de aanwezigheid van vier zelfstandige vrouwen. Het mondde dan ook uit in een situatie die alles behalve gezellig was, waarin de vier dames uiteindelijk uitspraken geen toekomst te zien met Jacob. Ze noemden hem zelfs een 'groot kind'. 

Volgens Jacob was het 'pissen tegen de wind in', zo stelde hij in de laatste uitzending van B&B Vol Liefde. Gelukkig voor de B&B-eigenaar voelde hij op zijn beurt ook geen match met Anita, Jenny, Segrun en Monica.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jelka en Henry imiteren Jacob en Debbie uit B&B Vol Liefde op feilloze wijze

Het pittoreske Franse dorpje Saint-Seine heeft nog nooit zoveel Nederlandse dames op bezoek gehad als de afgelopen weken. Als enige van alle zes de kandidaten had Bert niet vier, maar vijf gasten over de vloer. Met Ysolde en Annemarie voelde hij vanaf het begin al geen klik. De twee dames zaten dan ook snel weer in de auto richting Nederland.

Lange tijd leek hij met Romana wél een romantische connectie op te bouwen, tot zij zelf - tot grote teleurstelling van Bert - besloot de zon achterna te reizen. Vervolgens vertrok ook de goedlachse Gwen (die je hier volgt), met al haar t-shirts met teksten (op één na), omdat haar dochter in het ziekenhuis lag. Als bonus kwam de vijfde vrouw Froukje, die aanvankelijk onder de indruk leek van Bert. Maar ook zij was het nét niet voor de B&B-eigenaar. De enige dames die nu nog rondlopen op zijn erf, zijn de kippen.

Froukje kun je hier volgen op Instagram, Romana volg je hier en Annemarie hier.

Het hele seizoen van B&B Vol Liefde zie je nu bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore