Entertainment

Maik de Boer trots op lichaam en deelt naaktselfie

09 september 2021 15:51 Aangepast: 09 september 2021 16:01
Maik de Boer Beeld © ANP

Maik de Boer (60) is apetrots op zijn lichaam en al zijn duizenden volgers mogen het zien ook! Op Instagram deelt de stylist zonder enige twijfel een naaktfoto.

"Body positivity heet dat toch Miljuschka?"

'Body positivity heet dat toch Miljuschka? Eerst een verantwoord dieet gedaan en daarna keihard aan de slag, want er zaten alweer veertien coronakilo’s bij. Het licht in de badkamer is wel heel mooi haha', schrijft Maik bij onderstaande post. 

Hij kan rekenen op veel reacties van zijn volgers: 'Hahaha Held! Dit is precies hoe je het aan moet pakken. Geen crashdieet maar een gezonde levensstijl die je de rest van je leven vol kunt houden. Doe je knap', 'Kom maar dóór' en 'Zo zo, dat is heel mooi bloot.'

Verder laten ook Rossana Kluivert, Froukje de Both en Nicolette Kluijver een positieve reactie achter. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Maik de Boer geëmotioneerd door coronavaccinatie

Maik kwam begin deze zomer nog in het nieuws, omdat hij een emotioneel bericht deelde toen hij eindelijk zijn coronavaccinatie kreeg. 'Dit is voor mij een emotioneel moment, want deze vaccinatie betekent dat we steeds dichter bij een 'normaal' Nederland komen, waar vrienden hun restaurants, barretjes, winkeltjes en andere ondernemingen open kunnen gooien, zodat ze niet omvallen', schreef de stylist bij deze foto.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Maik de Boer verliest in korte tijd weer twee familieleden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore