Ga naar de inhoud
Entertainment

Hélène Hendriks: 'Wilfred Genee en ik waren geen droomduo'

Hélène Hendriks en Wilfred Genee Beeld © ANP

Sportjournalist Hélène Hendriks (41) noemt Wilfred Genee (54) niet haar gedroomde co-host. Dat onthulde de presentatrice woensdag in het tv-programma 'HLF8'. Gevraagd naar de samenwerking met haar SBS6-collega zegt ze: "Ik vind Wilfred heel aardig en goed in zijn vak, maar wij waren geen droomduo."

"Je kunt elkaar heel aardig vinden, maar dat wil niet zeggen dat je goed met elkaar kunt werken"

Twee jaar geleden presenteerden Hélène en Wilfred samen de talkshow Café Hendriks en Genee bij Veronica. Het programma werd niet goed bekeken en verdween al na twee seizoenen van de buis. Veelgehoorde kritiek was dat de chemie ontbrak. Dat beaamt de journaliste nu ook tegenover Johnny de Mol in HLF8.

"Je kunt elkaar heel aardig vinden, maar dat wil niet zeggen dat je goed met elkaar kunt werken. Wilfred zat op een heel ander level dan ik. Hij denkt heel snel, is een autodidact. Hij was gewoon veel verder dan ik. De balans was er niet helemaal."

Hélène
Lees ook:
Hélène Hendriks maakt flinke uitglijder: 'Niet zo eenvoudig'

Hélène is los van Wilfred nog altijd te zien als sportpresentatrice- en verslaggeefster bij Veronica. Vanaf oktober is ze ook een van de nieuwe presentatoren van het SBS6-programma Mission Impossible. Afgelopen zomer gooide ze hoge ogen door de presentatie van De Oranjezomer. 

Hélène scoort met De Oranjezomer: 'Wilfred is vervangbaar'

03:30
Johan
Lees ook:
Johan Derksen gaat dagelijkse show De Oranjezomer niet missen